Trka kroz novske tvrđave

U organizaciji NVO „Orjen Outdoor“, pod pokroviteljstvom Turističke oragnizacije Herceg Novi u nedelju 20.08 u 09.00 časova startuje trka sa trvrđave Citadela.

Trka će proći kroz tri novske tvrđave: Citadelu, Forte Mare i Kanli Kulu. Dodjela startnih paketa planirana je dan prije i na dan trke na Škveru.

Trka je dugačka 500 m i 75 D+, a svi zainteresovani detalje mogu pogledati i izvršiti prijavu na linku https://goo.gl/forms/i6Z053fgrpYbivJy2

Puni startni paket dobijaju svi takmičari koji popune prijavu do 16.08 2017.g. a on podrazumjeva:

– Broj
– Iznenađenje sa logom trke
– Finišerski medalju
– Okrepu na cilju (voda, cedevita, voće)
– Elektronsko mjerenje vremena
– Slobodan ulaz na tvrđave

Učesnici su dužni da potpišu izjavu da na trci učestvuju na spopstvenu odgovornost a novčane nagrade su obezbjeđene za prva mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji, kao i medalje za 3 prvolplasirana u obje konkurencije.
Potpunije informacije mogu se dobiti i na telefon/viber +382 69 603 389
Partner manfestacije je JUK Herceg fest a prijatelj trke Lazure Marina & Hotels.

Prijave se stopiraju sat vremena prije trke a startnina za trku iznosi deset eura i uplaćuje se na ŽR/ 555-9001245632-26 Addiko Banke sa naznakom: Prijava na trku Game of Novi.

 

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.