Uz Trio Gušte počeo „Welcome to the party – Tivat 2018“ – (foto, video)

Božićnim bazarom i koncertom popularsne splitske grupe „Trio gušti“ na gradskoj rivi Pine, u Tivtu je sinoć počela novogodišnja zabavna manifestacija „Welcome to the party – Tivat 2018“ koju povodom božičnih i novogodišnjih praznika priređuju Opština, Turistička organizacija i Udruženje hotelijera i ugostitelja Tivta.

Brojni posjetioci uživali su u zabavi i dobrom štimungu koju tradicionalno dobro stvori Trio Gušti.

Program koji će ukupno koštati blizu 200 hiljada eura, uključuje niz koncerata i nastupa muzičkih zvijezda iz zemlje i regiona na gradskoj rivi u periodu od katoličnog Božića 25. decembra do pravoslavnog Božića 7. januara, kao i doček Nove godine na otvorenom uz nastup čuvenog splitskog muzičara Gibonnija.

Pored njega, Željka Joksimoviča i Nede Ukrden koji su zvijezde dočeka Nove i nastupa 1.i 2.januara, u ove dvije nedjelje posjetici Tivta moći će da uživaju i u nastupima brojnih drugih muzičara u posebnim tematskim večerima – od Red Hot Chillli Peppers Tribute banda, preko James Brown Tribute banda, ansamba Toć, Danijela Alibabića, Baneta Nedovića, do izviđača rock, folk i klasične muzike.

Tivat – 25. decembar Božić 2017. Trio Gušti

Sve to prati i posebna ugostiteljsta ponuda koju tivatski hotelijeri i restorateri posjetiocima nude iz posebno u božićnjem i novogodišnjem duhu dekorisanih drvenih kućica za ovu priliku postavljenih na Pinima.

Kako je bilo sinoć više na našim foto i video zapisma.

2 Komentari

  1. Trio su veliki profecionalci to nije tajna,ali za 200.000 Eurića mogla su se završiti kilometri kanalizacije, puteva i nadasve IZMJENA YUGO KOMUNISTIČKIH AZBESTNIH KANCEROGENIH vodovodnih cijevi. Pitam gospođu HGI Mariju kako ona gleda na ovo,znam da je ona uhlebljena bila tehnički direktor vodovoda a kad propanu opet će siguran sam (ako im Franca ne da opet 500 glasova gotovo).Ovo pitanje postavljam i sadašnjim rukovodiocima Tivatskog azbestnog vodovoda kao i Dr. Gradonačelnici Matijević mada znam da ona nije postavljala cijevi ali ima obavezu prema narodu da ih izvadi i postavi nove ekološko prihvatljive. Svaki zdrastveni radnik mora znati što je azbest koliko je opasan. Mada vlastima više odgovara zaposlit đecu glasača i partijaca a za kratko vrijeme stiže nam EKONOMSKI KOLAPS živi bili pa viđeli što klačina što kučina….Sretna nam godina Nova…Ako bog da…

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.