Uz Trio Gušte počeo „Welcome to the party – Tivat 2018“ – (foto, video)

Božićnim bazarom i koncertom popularsne splitske grupe „Trio gušti“ na gradskoj rivi Pine, u Tivtu je sinoć počela novogodišnja zabavna manifestacija „Welcome to the party – Tivat 2018“ koju povodom božičnih i novogodišnjih praznika priređuju Opština, Turistička organizacija i Udruženje hotelijera i ugostitelja Tivta.

Brojni posjetioci uživali su u zabavi i dobrom štimungu koju tradicionalno dobro stvori Trio Gušti.

Program koji će ukupno koštati blizu 200 hiljada eura, uključuje niz koncerata i nastupa muzičkih zvijezda iz zemlje i regiona na gradskoj rivi u periodu od katoličnog Božića 25. decembra do pravoslavnog Božića 7. januara, kao i doček Nove godine na otvorenom uz nastup čuvenog splitskog muzičara Gibonnija.

Pored njega, Željka Joksimoviča i Nede Ukrden koji su zvijezde dočeka Nove i nastupa 1.i 2.januara, u ove dvije nedjelje posjetici Tivta moći će da uživaju i u nastupima brojnih drugih muzičara u posebnim tematskim večerima – od Red Hot Chillli Peppers Tribute banda, preko James Brown Tribute banda, ansamba Toć, Danijela Alibabića, Baneta Nedovića, do izviđača rock, folk i klasične muzike.

Tivat – 25. decembar Božić 2017. Trio Gušti

Sve to prati i posebna ugostiteljsta ponuda koju tivatski hotelijeri i restorateri posjetiocima nude iz posebno u božićnjem i novogodišnjem duhu dekorisanih drvenih kućica za ovu priliku postavljenih na Pinima.

Kako je bilo sinoć više na našim foto i video zapisma.

Podijeli

2 Komentari

  1. Trio su veliki profecionalci to nije tajna,ali za 200.000 Eurića mogla su se završiti kilometri kanalizacije, puteva i nadasve IZMJENA YUGO KOMUNISTIČKIH AZBESTNIH KANCEROGENIH vodovodnih cijevi. Pitam gospođu HGI Mariju kako ona gleda na ovo,znam da je ona uhlebljena bila tehnički direktor vodovoda a kad propanu opet će siguran sam (ako im Franca ne da opet 500 glasova gotovo).Ovo pitanje postavljam i sadašnjim rukovodiocima Tivatskog azbestnog vodovoda kao i Dr. Gradonačelnici Matijević mada znam da ona nije postavljala cijevi ali ima obavezu prema narodu da ih izvadi i postavi nove ekološko prihvatljive. Svaki zdrastveni radnik mora znati što je azbest koliko je opasan. Mada vlastima više odgovara zaposlit đecu glasača i partijaca a za kratko vrijeme stiže nam EKONOMSKI KOLAPS živi bili pa viđeli što klačina što kučina….Sretna nam godina Nova…Ako bog da…

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.