3 C
Kotor

Slušaj online radio

Tri donatorska programa za Ivu Bijelić

POZORISTE ZA IVU
POZORISTE ZA IVU

Tri humanitarna programa planirana su za vikend u Herceg-Novom, a cilj je  jedan – pomoći liječnje naše mlade Ive Bijelić.

U Amfiteatru iza Dvorane Park, nekada amfiteatru Hercegnovskog pozorišta,  članovi NVO Brancin, danas, subota, 30. jul  organizuju druženje uz mušlje i  muziku. Početak je planiran u 17 sati, a poziv upućen svima da odvoje malo vremena, dođu i učestvuju u humanitarnoj akciji kako bi se što više novca prikupilo i uputilo Ivi koja isčekuje operaciju na klinici u Njemačkoj.

Isti poziv i mladima i starima upućuju iz Gradske muzike koji će zajedno sa mažoretkama  sutra veče defilovati od Trga Nikole Đurkovića do parka Boka i nazad uz mini koncert na trgu. Nakon defilea koji počinje u 20:45 slijedi donatorska večera u klubu Orka na trgu u 22 sata. Na meniju su crni rižot, pasta sa gamborima i rižot sa gamborima.

Humanitarnim akcijama se pridružuju članovi Hercegnovskog pozorišta i Teatra plus. Oni će u nedelju 31. jul  odigrati predstavu za djecu i odrasle  koju poklanjaju Ivi Bijelić. Predstava će biti odigrana u  Amfiteatru kod Dvorane PARK u 21 sat. Predlog je da donacija bude kao ulaznica minimalno 3 €, a prihod će biti uplaćen na žiro račun za Ivino liječenje.

Podsjećamo, na Trgu Nikole Đurkovića je i sutra kao i prethodnih dana moguće donirati za Ivino liječenje od 8 do 13 sati.

Žiro račun za pomoć CKB 510 000 000 0 112 383270

Najčitanije