8.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Trening o marektingu i komunikacijama u ekoturizmu

Orjen
Orjen

Centar za zaštitu i proučavanje ptica, Ekološko društvo Boke Kotorske i Opština Tivat u saradnji sa partnerskim organizacijama Opštinom Baška voda, Hrvatskim institutom za održivi razvoj i udruženjem BIOM organizuju trening „Moderni marketing i marketinška komunikacija u ekoturizmu” koji će biti održan u Herceg Novom  18. i 19. oktobra i u Tivtu 20. oktobra.

Trening ima za cilj upoznavanje sa efektnim metodama marketinga u turizmu, kako promovisati svoje usluge, komunicirati sa klijentima, kao i kreirati prepoznatljiv brend. Učesnici će imati individualni mentoring tokom samog treninga u odnosu na vrstu usluga kojom se bave, kroz analizu i preporuke njihovog materijala (weba, stranice na društvenim mrežama, promotivnog materijala-lifleta, brošura itd.).

Radionica je namijenjena vlasnicima ugostiteljskih objekata (hotela, restorana, itd), predstavnicima sportskih organizacija, planinarskih udruženja i domova, turističkih agencija, organizacija za očuvanje prirode, kao i ostalim subjektima aktivnim u sektoru turizma.

BETSA
BETSA

Događaj se organizuje u okviru IPA prekograničnog projekta “Posmatranje ptica i ekoturizam na južnom Jadranu (BETSA) finansiranog od strane Evropske unije u okviru Prekograničnog programa Hrvatska-Crna Gora koji ima za cilj unaprijeđenje turističke ponude regiona Boke kotorske i Dubrovačko-neretvanske županije zasnovane na posmatranju ptica.

 

Najčitanije