Treća godišnjica portala Boka News

Photo: Boka News

Poštovani čitaoci na današnji dan prije tri godine zvanično je otpočeo sa radom portal Boka News.

Naša želja je bila informisati Vas drugačije, iz posebnog ugla, kroz prizmu i mjeru dobre vijesti… Pokazati da je u nama i oko nas ostalo još nešto dobro, da u ovom društvu ima pozitivne energije, dobrih ljudi, edukativnih, humanih, tradicionalnih, istorijskih, životnih priča… Da možemo živjeti u skladu sa prirodom i očuvati našu Boku Kotorsku, poslati u svijet pozitivne poruke i dobre vibracije iz najljepšeg zaliva na svijetu…

Tada smo se predstavili …

„Boka News je multimedijalni portal koji donosi vijesti iz kulture, društva, politike, pomorstva… Naš osnovni cilj je kvalitetno informisati javnost, upoznati vas i upozoriti na vrijednosti, tradiciju i neophodnost zaštite i očuvanja prirodnih ljepota Boke Kotorske kao jedinstvenog prostora jednog od najljepših zaliva na svijetu.  Bokom Kotorskom danas se diče svi, a u stvarnosti nije ničija dok ne dobije svoj administrativno pravni okvir koji se zove region Boka Kotorska…“

Boka News logo
Boka News

3 Komentari

  1. O…ali je već pasalo tri godine…ma kad prije…ma jest..jest ovo vrijeme leti kao suludno…e barenko da malo bzenza pustu muku ma neće…a ke…ma ni paćugeca ne čini ništa…e moože bit da bačimo koji aloć…ono od šponde…oli ispod kalijerge..e..a arivaje pusta jesen…biće sva pera na drva požućela i opadaju…e a grožđe se ostručalo biće vina…eno gore u Gornju Lastvu peče oni mali bašeti pustu rakiju i od smokava i od murava i od šljiva i od dropa od grožđa…valjalo bi koje slovo sa koijem letratom spjegati ako imate kada…novitada nikad ne fali……e neka Vi je nazdravlje tri godine rabote….srdačno đurica nikolić-amsterdam.

  2. O…ali je već pasalo tri godine…ma kad prije…ma jest..jest ovo vrijeme leti kao suludno…e barenko da malo bzenza pustu muku ma neće…a ke…ma ni paćugeca ne čini ništa…e moože bit da bačimo koji aloć…ono od šponde…oli ispod kalijerge..e..a arivaje pusta jesen…biće sva pera na drva požućela i opadaju…e a grožđe se ostručalo biće vina…eno gore u Gornju Lastvu peče oni mali bašeti pustu rakiju i od smokava i od murava i od šljiva i od dropa od grožđa…valjalo bi koje slovo sa koijem letratom spjegati ako imate kada…novitada nikad ne fali……e neka Vi je nazdravlje tri godine rabote….srdačno đurica nikolić-amsterdam.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.