Traže brod za liniju Bar-Bari

Lani izrezan u Turskoj – feribot SVETI STEFAN II

Kompanija Barska plovidba još uvijek na tržištu nije pronašla adekvatan feribot koji bi uključila u svoju flotu, kazao je Vijestima predsjednik Odbora direktora tog preduzeća, kapetan Ljubomir Kočović.

Kazao je da su u kompaniji prethodnih nekoliko mjeseci najviše aktivnosti usmjerili na praćenje i analizu tržišta polovnih brodova, kako bi se pronašao i kupio feribot koji bi svojim karakteristikama zadovoljio potrebe linije Bar-Bari.

“Nažalost, na tržištu polovnih brodova do sada nijesmo prepoznali adekvatan brod, koji svojom dužinom, gazom, kapacitetima i tehničkim uslovima odgovara našim potrebama i koji se svojom cijenom uklapa u mogućnosti kompanije da iz sopstvenih sredstava i putem kredita obezbijedi finansiranje te nabavke. Ako ne pronađemo adekvatan brod, kompanija će nastojati da u ovoj godini obezbijedi prevoz putnika i vozila na liniji Bar-Bari u saradnji sa nekim poslovnim partnerom”, rekao je Kočović.

1 komentar

  1. Kočoviću nemojte kupit brand newi brod ali da taj “novi” brod ne bude stariji od ovoga što ste dali iskidat a to je brat bratu 35-40 godina. Važno je imati 2-5000 Eurića mjesečno a za brodove ćemo lako kako reče ona spremačica iz bivše Jugooceanije.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.