15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

TOT – nakon uspješne sezone u Splitu na Urban challenge

Zaposleni u Turističkoj organizaciji Tivat, nakon uspješno odrađene sezone, udružili su svoja sredstva i odlučili da ove godine sve aktivnosti usmjerene na stvaranje tima koji funkcioniše u zdravoj atmosferi programiraju u novom okruženju, daleko od radnog mjesta.

Izabrali su Split i program Urban challenge, gdje su u limitiranom vremenu morali obići što više tačaka u gradu i to različitih: kulturnih, istorijskih, zabavnih, shoping i sl.

Na ovaj zabavni način upoznali su Split kao turističku destinaciju i ujedno vježbali znanje, snalažljivost i poštovanje pravila. Posebna zanimljivost je Escape room gdje su zaposleni pokazali svoju sposobnost logičkog razmišljanja.

Uzvraćajući gostoprimstvo od ovog ljeta, Petar Grašo ih je ugostio u restoranu „Adriatic“ vlasništvo njegovog oca.

TOT – nakon uspješne sezone u Splitu na Urban challenge
TOT – nakon uspješne sezone u Splitu na Urban challenge

Za zaposlene u Turističkoj organizaciji Tivat, ovaj team building program ispunio je svoj cilj na izgradnji tima koji zajednički rješava probleme i drži se gesla „Jedan za sve, svi za jednoga“.

Team building je posebna vrsta programa odnosno kombinacija programa  kojom se želi postići povećanje produktivnosti, učinkovitosti i uspješnosti kompanije uz pomoć njezinih zaposlenika koji će se pritom osjećati zadovoljnije, opuštenije i obučenije. Team building su razne korisne igre i druženja odraslih gdje je glavna tema timski rad, način razmišljanja, motivacija te kreativno rješavanje problema u nepoznatoj situaciji.

 

Team building je nastao prije nekoliko desetaka godina zbog poboljšanja poslovne komunikacije i poslovnog obrazovanja u radnoj sredini.  Sva dosadašnja istraživanja dokazuju neposrednu vezu između uspješnosti komunikacije i djelotvornosti kompanije stoga je kvalitetna komunikacija i dobar tim bitan preduvjet za što bolje uspješno poslovanje.

Najčitanije