16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat uspješna godina – sprema se prvi put javni doček Nove godine…

Direktorica TO Tivat
Direktorica TO Tivat – G.Glavočić

U organizaciji Turističke organizacije Tivat, juče je u hotelu Pine održan novogodišnji koktel. Goste i zvanice pozdravila je  direktorica TO Tivat Gabrijela Glavočič koja je izrazila zadovoljstvo postignutim rezultatima poslovne 2016.godine i zahvalila se prisutnima na saradnji, uz želju da ona bude još uspješnija u narednoj godini.

Predsjednik Izvršnog odbora Turističe organizacije, Frano Bošković je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima ovogodišnje sezone, a u znak zahvalnosti na dosadašnjem radu, bivšoj direktorki TO Tivat Bernardi Moškov uručio  je sliku.

TO Tivat uručenje poklona
TO Tivat uručenje poklona

Inače, naplata boravišne takse je za 70 posto veća nego u odnosu na isti period prethopdne godine, a finanisjki plan za narednu godinu iznosi 685 hiljaad eura.

Tivat - kućice
Tivat – kućice

Tivat se sprema da prvi put organizuje javni doček Nove godine. Na gradskoj rivi Pine uređuju se kućice a uskoro će biti i upaljena novogodišnja rasvijeta.

U svim vidovima smještaja na Tivatskoj rivijeri odmara se ukupno 550 zvanično prijavljenih posjetilaca – saopštila je danas Turistička organizacija najmanjeg bokeljskog grada. To je čak 21 odsto bolja posjeta nego u isto vrijeme prošle godine.

Od ukupnog broja gostiju, njih 523 su stranci, dok su samo 27 turisti iz Crne Gore. Najviše posjetilaca – njih 469, korsti usluge izdavacala privatnog smještaja, dok u hotelima boravi 81 turist.

Najčitanije