16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat ukrašava Pine u susret Halloween-u

Noć vještica - Porto Montenegro
Noć vještica

Turistička organizacija Tivat  u  susret Halloween-u organizuje akciju ukrašavanja Gradske rive Pine.

Obezbjedili smo veliki broj bundeva koje će se rezbariti na tri lokacije, O.Š „Drago Milović“, SMŠ „Mladost“ kao i Kreativni centar Tivat. Predstojeći praznik je samo povod, a cilj je animirati kako građane tako i posjetioce grada Tivta da izađu na Pine, i uživaju u ukrašenoj rivi – poručuju iz TO Tivat.

Ideja nam je bila da na jednom većem potezu, od gradske rive Pine pa sve kroz marinu Porto Montenegro, koja je tradicionalno ukrašena na ovaj dan, napravimo prijatan ugođaj ukrašavajući rivu izrezbarenim bundevama, koje će preko noći da svijetle, i koje će uz prigodnu laganu muziku dati drugačiji pečat ljudima koji provode vrijeme na rivi. Uz estetski ugođaj vezali smo i priču o gastronomiji koju će upotpuniti Udruženje žena Tivat i od bundeva napraviti „lepezu“ proizvoda za degustaciju.

Događaju smo dali i takmičarski karakter kako bi stimulisali naše najmlađe, a i ove malo starije da rezbare srcem i budu najbolji u tome. Za najbolje u kategoriji do 15 i više od 15 godina starosti  TO Tivat je obezbijedila simbolične nagrade.

Noć vještica - pripreme

25.10. 2016.godine bundeve će biti izložene na Gradskoj rivi Pine, a degustacija jela od bundeve planirana je za 11:30 istog dana.

Bundeve za osmijeh
Bundeve za osmijeh

Bundeve će biti izložene sve do 31.10, kada  ćemo priču nastaviti sa performerima iz Zabavnog centra „Bajka“  koji će raditi facepainting na Pinama u popodnevnim satima poručili su organizatori, TO Tivat.

Regent Porto Montenegro - Halloween
Regent Porto Montenegro – Halloween

U ovoj akciji učestvuju O.Š „ Drago Milović“ , SMŠ „Mladost“, Dječji savez Tivta, Kreativni centar Tivat, Udruženje žena Tivta, a imamo veliku podršku i od Komunalnog preduzeća Tivta  koje će nam pomoći da napravimo kompletan ugođaj na našoj rivi Pine.

 

Najčitanije