20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat u Srbiji – Pod sloganom “Ovo je pravo mjesto”

TO Tivat
TO Tivat

Turistička organizacija Tivat u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, lokalnim turističkim organizacijama i zainteresovanim predstavnicima crnogorske turističke privrede nastavlja sa promotivnim aktivnostima na tržištu Regiona.

Nakon Makedonije, Turistička organizacija Tivat, pred sam početak turističke sezone ponovo se predstavlja tržištu Srbije. Planirane su jednodnevne prezentacije tokom maja mjeseca po većim gradovima Srbije (Kragujevac, 20. Maj i Novi Sad 26. Maj). Takođe, promocija obuhvata i prezentaciju u Beogradu, odnosno učešće na manifestaciji “Beogradski Manifest“, koji se održava u periodu od 22 – 24. maja 2015. godine, na Kalemegdanu.

“Beogradski Manifest“ je velika sajamska manifestacija koja će se održati na Gornjem i Donjem gradu Beogradske tvrđave, koji će za ovu priliku biti posebno uređeni kako bi se potencijal manifestacija, festivala, kao i odabranih turističkih destinacija predstavio na kreativan i savremen način. Turistička organizacija Tivat će zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom, lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom, predstaviti raznovrsnu ponudu za predstojeću ljetnju sezonu u dijelu tematskih cjeline  “ Stvaran svijet oko nas ”, “Vodiću te samo reci gde” i “Kultur šok”.

Beogradski maniifest
Beogradski maniifest

Turistička organizacija Tivat će u toku ovogodišnje “Roadshow” kampanje poseban akcenat staviti na manifestacije, cijene u privatnom i hotelskom smještaju, kao i cijene vanpansionske usluge, posebno cijene u kafićima i restoranima, koje su ostale na prošlogodišnjem nivou.

Ove godine TO Tivat će nastupiti pod sloganom “Ovo je pravo mjesto” i predstaviti program manifestacija koji je posebno štampan za ovu priliku.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije