13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat na sajmu u Moskvi

Turistička organizacija Tivat predstavlja ponudu na najvećem sajmu turizma u Rusiji, MITT 2017. koji se ove godine održava u periodu od 14. do 16. marta.

Na štandu NTO svoju ponudu predstavljaju LTO Bara, Budve, Ulcinja, Kotora, Podgorice i Tivta, nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines, hotelske kompanije Montenegro Stars, Budvanska Rivijera, Beppler & Jacobson, hotel Maestral, institute “Simo Milošević”, Dukley Gardens, Aqua park Budva, kompanija “14 septembar”, kao i turoperator R-turs i turistička agencija “Fly Montenegro”.

Na jednom od najznačajnijih turističkih sajmova na svijetu pokazano je veliko interesovanje za Tivat. Tome umnogome doprinosi podatak da će Nacionalna avio-kompanija Montenegro Airlines tokom ljeta imati povećan broj letova iz Moskve, sa najvećim brojem letova ka Tivtu. Direktne letove iz Moskve za Tivat imaju takođe avio kompanije Aeroflot, Pobeda Airlines, Siberia Airlines, Red wings, Yamal airlines, Nord Star, I fly i Ural Airlines.

Najveće interesovanje je iskazano za cijene smještaja u top sezoni sa značajnim interesovanjem za kulturno-zabavni program i manifestacije po kojima je TO Tivat svakako poznat.

Sajam Moskva 2017.

Prema statističkim podacima Tivat je proteklih godina posjetio veliki broj ruskih turista. 2016. godine ostvareno je 15 010 dolazaka gostiju iz Rusije, dok je broj noćenja iznosio 213 055, čime očekujemo značajno povećanje kada su u pitanju turisti sa ovog područja u ovoj godini.

MITT okuplja 1,6 hiljada izlagača iz oko 180 zemalja i više od 28 hiljada posjetilaca. – saopšteno je iz TOTa.

Najčitanije