10.5 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat predstavlja ponudu na sajmu u Beču

Sajam turizma Beč
Sajam turizma Beč

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Budve, Bara, Tivta, Kotora, Ulcinja i Podgorice, strateškim partnerom HG Budvanska Rivijera i nacionalnom avio-kompanijom Montenegro Airlines, predstavlja turističku ponudu za predstojeću sezonu na međunarodnom sajmu turizma „Ferien 2017“ koji se održava od 12. do 15.januara u Beču.

Na ovom sajmu, koji je okupio više od 800 izlagača iz preko 70 različitih zemalja, posjetiocima je predstavljena ponuda Crne Gore sa akcentom na aktivni turizam i izletničke ture. Primjetno je veliko interesovanje za izlete na najatraktivnijim destinacijama širom Crne Gore: Skadarsko jezero, Stari grad Bar, Kotor, Budva, Sv.Stefan, Ulcinj kao i za posjete sakralnim objektima. Pored toga ponuda aktivnog odmora privlači sve veću pažnju, ljubitelji netaknute prirode su imali priliku da se informišu o rutama, sa posebnim akcentom na oko 6000 km markiranih planinarskih i biciklističkih staza u Crnoj Gori, dok je svima onima koji vole avanturu i adrenalin predstavljen cijeli niz raznovrstnih aktivnosti, poput splavarenja na rijeci Tari, paraglajdinga, botaničkih tura i dr.

Tokom sajma organizovani su sastanci sa partnerima sa ovog tržišta i specijalizovanim turističkim agencijama. Turističku ponudu Crne Gore u svojim programima nude brojni austrijski turoperatori i turističke agencije, između ostalog : Adventure Top Tours, Up and Down, Ficher Reisen, Isla Verde Reisen, Asi Wirkclih Reisen, Die Bergspechte Outdoor Reisen, Wetweitwandern, Sabtours Touristik Gmbh Austria, Commerce Tours Reisebuero. Kneisseltouristik, Krauland i td.

Pored redovnih linija Montenegro Airlines-a i Austrian Airlines-a iz Podgorice ka Beču pozitivni trendovi se bilježe i kada su u pitanju ugovoreni čarter letovi ka našoj destinaciji. Prethodne godine, u saradnji sa austrijskim turoperatorima turistička agencija Mac Sun je organizovala 8 čarter letova u vansezoni, sa preko 1 500 gostiju. Imajući u vidu najave turističke privrede kada su u pitanju ugovoreni aranžmani i buking sa austrijskog tržišta, tokom ove godine očekujemo rast turističkog prometa.

TO Tivat je pripremila širok izbor propagandnog materijala koji u svakom trenutku izaziva interesovanje posjetilaca. Ono što posjetioce najviše zanima jeste privatni smještaj, hotelska ponuda grada kao i udaljenost od Beča

 

Najčitanije