20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat predstavila ponudu na sajmu u Skoplju

TOT

Turistička organizacija opštine Tivat uzela je učešće na 7. Međunarodnom sajmu turizma u Skoplju “Skopje Travel Market 2017” koji je proteklog vikenda održan u glavnom gradu Makedonije.

Zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama Podgorice, Cetinja, Bara i Ulcinja, TO Tivat je predstavila svoju ponudu za predstojeću ljetnju turističku sezonu.

TOT

“Tokom dva dana trajanja sajma u Skoplju pokazano je veliko interesovanje za Crnu Goru kao turističku destinaciju. Brojnim posjetiocima podijeljen je raznovrstan propagandni materijal, sa akcentom na ponudi smještaja u gradu u vidu Kataloga hotelskog i privatnog smještaja, kao i cjenovne ponude u hotelskom smještaju za period pred i postsezone”- saopštila je TO Tivat uz napomenu da su, prema statističkim podacima, turisti iz Makedonije prošle godine u Tivtu ostvarili 996 dolazaka i 12.261 noćenje.

Tokom trajanja sajma štand TO Tivta u Skoplju posjetila je delegacija Ambasade Crne Gore u Makedoniji predvođena ambasadorom Predragom Mitrovićem, kao i Boris Popivoda, predsjednik Zajednice Crnogoraca u Makedoniji.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije