TO Tivat predstavila ponudu na sajmu u Lukavcu

TO Tivat u Lukavcu

U sklopu promocije turističke ponude Crne Gore za sezonu 2017. na tržištu Bosne i Hercegovine, Turistička organizacija Tivat, u saradnji sa lokalnom turističkom organizacijom Ulcinja kao i nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, predstavila je ponudu na upravo završenom sajmu turizma u Lukavcu “List 2017”.

“Na  petnaestom po redu lukavačkom sajmu bilo je prisutno ukupno 130 izlagača iz deset zemalja, a ovogodišnji partner sajma je Turistička organizacija Zlatibor. Tokom tri sajamska dana, ovu manifestaciju je posjetilo između 15 i 20 hiljada posjetilaca. Na zajedničkom štandu Crne Gore posjetioci su se najviše interesovali za cijene privatnog smještaja kao i aranžmane sa sadržajima za porodice sa djecom”- saopštila je TO Tivat.

TO Tivat u Lukavcu

Štand TO Tivat u Lukavcu posjetili su direktor sajma Izet Nuhanović, podpredsjednik Opštine Lukavac Edin Delić, predsjednik Privredne komore BiH Bruno Bojić, premijer kantona Bego Gutić i ministar turizma i saobraćaja u Vladi Tuzlanskog kantona Mirsad Gluhić koji su izrazili svoju podršku nastojanju crnogorskih turistilkih radnika da privuku što veći broj posjetilaca iz BiH.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.