TO Tivat predstavila ponudu na sajmu u Lukavcu

TO Tivat u Lukavcu

U sklopu promocije turističke ponude Crne Gore za sezonu 2017. na tržištu Bosne i Hercegovine, Turistička organizacija Tivat, u saradnji sa lokalnom turističkom organizacijom Ulcinja kao i nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, predstavila je ponudu na upravo završenom sajmu turizma u Lukavcu “List 2017”.

“Na  petnaestom po redu lukavačkom sajmu bilo je prisutno ukupno 130 izlagača iz deset zemalja, a ovogodišnji partner sajma je Turistička organizacija Zlatibor. Tokom tri sajamska dana, ovu manifestaciju je posjetilo između 15 i 20 hiljada posjetilaca. Na zajedničkom štandu Crne Gore posjetioci su se najviše interesovali za cijene privatnog smještaja kao i aranžmane sa sadržajima za porodice sa djecom”- saopštila je TO Tivat.

TO Tivat u Lukavcu

Štand TO Tivat u Lukavcu posjetili su direktor sajma Izet Nuhanović, podpredsjednik Opštine Lukavac Edin Delić, predsjednik Privredne komore BiH Bruno Bojić, premijer kantona Bego Gutić i ministar turizma i saobraćaja u Vladi Tuzlanskog kantona Mirsad Gluhić koji su izrazili svoju podršku nastojanju crnogorskih turistilkih radnika da privuku što veći broj posjetilaca iz BiH.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.