4 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat – obilježili Svjetski dan turizma – direktorici Moškov prestao radni angažman

TO Tivat
TO Tivat

Zaposleni u Turističkoj organizaciji Tivat juče su na Svjetski dan turizma napravili izlet na Gospu od Anđela, koja se nalazi na Verigama.

“Turistička organizacija Tivat dala je veliki dopronos pri rekonstrukciji crkve. Ponijeli smo i prigodan propagandni materijal kako bi se posjetioci Gospe od Anđela mogli bolje upoznati sa ovim vrijednim spomenikom kulture.

TO Tivat
TO Tivat

Smatramo da ovaj svojevrsni vidikovac na ulazu u opštinu Tivat zaslužuje našu pažnju. Sanacijom ovog spomenika kulture stvorio se i prostor za za turističku valorizaciju ovog područja kao ambijentalne cjeline. Crkva se nalazi na takvom mjestu da je izložena pogledima svih turista, kako onih koji u zaliv uplovljavaju kruzerima , tako i motorizovanim turistima” – poručili su zaposleni u TO Tivat.

Direktorici TO Tivat Bernardi Moškov  prestao radni angažman  

TO Tivat  proslava 10. Godina
TO Tivat proslava 10. Godina

„Kako mi sjutra prestaje radni angažman u TO Tivat, mnogi od vas će odahnuti, nekima će biti žao, ali svakako će ostati i veliki broj iskrenih prijateljstava koja su se rodila za ovih šest godina.

Hvala vam , ne za poslovne uspjehe kojima smo zajedno doprinijeli jer nam je to bila obaveza, nego zato što ste postali dio mog života“ – poručila je Moškov

Najčitanije