TO Tivat – naredne godine budžet 630 hiljada eura

Održana Skupština Turističke organizacije Tivat

Skupstina TOT

Skupština Turističke organizacije Tivat na jučerašnjoj sjednici usvojila je plan rada za 2018. sa finansijskim planom u iznosu od 630.000 eura.

Direktorica TO Gabrijela Glavočić je objasnila da je plan urađen na osnovu “realnih prihoda i rashoda” i da je broj turista u Tivtu svake godine sve veći. TO je za 2018.uvela i novu vrstu direktnih prihoda – izletničku taksu. Kada su u pitanju promotivne aktivnosti, TO Tivat će uz uobičajene sajamske nastupe, dogodine akcenat staviti i na orhganizovanje više studijskih novinarskih posjeta najmanjem bokeljskom gradu.

Predsjednica TO i gradonačenica Tivta dr Snežana Matijevič pohvalila je ovogodišnji rad TO istakavši da je organizovani doček Nove godine u Tivtu već opravdao očekivanja, jer vlada veliko interesovanje gostiju iz Crne Gore i regiona za dolazak u Tivat pa su bukirani svi ovdašnji hotelski kapaciteti. TO će za organizaciju petnaestodnevnog novogodišnjeg programa na Pinima izdvojiti 70 hiljada eura, Opština 80 hiljada, dok će Udruženje hotelijera i ugostitelja Tivta sa sponzorima uplatiti još dodatnih oko 30 hiljada eura.

Predsjednik Izvršnog odbora TO, Frano Bošković se zahvalio svim članovima ovog tijela na uspješnoj saradnji, Nadzornom odboru kojim rukovodi Vesna Glibota, predsjednici Opštine Snežani Matijević kao i medijima na korektnom izvještavaju.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.