8 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat na sajmu u Nišu

Sajam Niš 2015
Sajam Niš 2015

Turistička organizacija Tivta je u periodu od 2. do 4. aprila 2015. godine nastupila na 16. Međunarodnom sajmu turizma u Nišu. Zajedno sa turističkim organizacijama Budve i Bara, Turistička organizacija Tivat predstavila je ponudu za nastupajuću turističku sezonu.

TO Tivat je na ovom sajmu prezentovala kompletan propagandni materijal: mape grada, info flajere, brošure, katalog privatnog i hotelskog smještaja kao i cjenovnike za ljeto 2015.

Već prvog dana sajma, posjetiocima je najveću pažnju privukla nova brošura „Tivat na dlanu“, katalog privatnog smještaja i mapa Boke. Sveukupno posjetioci su pokazali jako veliko zadovoljstvo na prisutnost ponude našega grada na ovom sajmu.Takođe, neki od njih su se već izjasnili da je Tivat njihova destinacija ,gdje će provesti svoj odmor.Moramo svakako istaći da su se mnogi interesovali za avio liniju Tivat-Niš.

Sajam Niš 2015
Sajam Niš 2015

Predstavnik To Tivat na ovom sajmu je dao izjave za brojne TV i radio stanice u Nišu.

Sajam turizma u Nišu ove godine je okupio oko 80 izlagača iz zemlje i regiona. Svoje ponude predstavile su i brojne turističke agencije, turističke organizacije, hotelijeri, turoperatori itd.

S obzirom da je ovo tržište od posebnog značaja za ukupni turistički promet u našoj opštini, nakon prvog dana sajma, kada je zabilježena velika posjećenost i interesovanje za naš grad, očekujemo da će mo u predstojećoj sezoni ugostiti veliki broj turista sa ovog područja.

Najčitanije