10.3 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat na sajmu „Skopje Travel Market”

Sajam Skopje
Sajam Skopje

Turistička organizacija Tivta sa lokalnim turističkim organizacijama Ulcinja, Bara, I Budve, predstavila je svoju turističku ponudu na 5. Međunarodnom sajmu turizma – „Skopje Travel Market”, koji se održava od 7. do 9.maja.

Na sajmu se predstavilo oko 48 izlagača iz 10  zemalja. Sajam je.otvorio Kristijan Džambazovski, direktor agencije za promociju turizma i Nikola Bakracevski- gradonačelnik Ohrida.

Prvog dana sajma štand TO Tivta posjetio je ambasador Crne Gore u Skoplju, Predrag Mitrović sa svojom delegacijom iz Crne Gore, predstavnicima NTO koji borave u Skopju zbog potpisivanja protokola o saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Makedonije. Ambasador Mitrović je saopštio da je na sastanku koji je održan u Vladi Makedonije sklopljen dogovor sa Montenegroairlines-om o uvodjenju čarter leta za Crnu Goru.

Sajam Skopje
Sajam Skopje

Brojnim posjetiocima sajma je podijeljen reklamno propagandni materijal TO Tivta, katalog “Od elite do elite”, brošura „Tivat na dlanu“ ,katalog hotelskog i privatnog smještaja, cijenovnici smještaja, mape grada, posteri, razglednice i predstavljen bogat program za ljeto 2015.

Prezentovana je i kompletna turistička ponuda cijele Crne Gore za koju su posjetioci pokazali veliko interesovanje.

Najčitanije