14.7 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat na „Expo 2015“ – Milano

 

Expo 2015.
Expo 2015.

Na najposjećenijoj svjetskoj izložbi „Expo 2015“ koja se održava u Milanu, gdje Crna Gora nastupa pod motom „Mala zemlja velikih mogućnosti“, juče se predstavila se Turistička Organizacija Opštine Tivat u okviru Bio-mediteranskog klastera.

Kako je prioritetni elemenat ovogodišnjeg predstavljanja na Expo-u zdrava hrana , TO Tivat se predstavio sa manifestacijom „ Pjat od žućenice „ i „ Ljeto dobrog ukusa „ putem web prezentacije kojom je predstavljeno bogatsvo tradicionalne primorske kuhinje, a za blog o gastro ponudi nagradu je na ovoj izložbi dobio i naš sugrađanin Mašo Čekić u velikoj konkurenciji, tako da je na ovaj način zaokružena naša kompletna turistička i gastro ponuda.

Prezentaciji su prisustvovale zvanice kao i znatan broj posjetilaca kojima su uručeni prigodni pokloni, suveniri koji su izazvali veliko interesovanje.

EXPO 2015
EXPO 2015

Pohvale i komplimente za uspješan i originalan nastup, predstavnici TO Tivat, dobili su od generalnog komesara Crne Gore na Expo-u Ivana Saveljića kao i predstavnika Ministarstva Turizma Ivane Bulatović.

Cijeli događaj dodatno je promovisao naš sugrađanin i zaljubljenik u Tivat koji živi u Milanu, Savo Vulević na veoma emotivan i profesionalan način, uz asistenciju naše sugrađanke Vlatke Bojić.

Najčitanije