TO Tivat – domaćini “Žikinoj šarenici” i “YU grupu”

Aktivnosti TO Tivat

Tivat – foto M. Marušić

U znak uspješne saradnje sa školskim brodom Mornarice VCG, jedrenjakom ,,Jadran” I njegovom posadom, Turistička organizacija Tivat je uredila izlog predstavništva Jedriličarskog kluba Mornarice Vojske Crne Gore “Mornar” u Tivtu.

Izlog poslovnog prostora mornaričkog jedriličarskog kluba u Ulici Palih boraca označen je prigodnom folijom za staklo na kojoj je istaknut grb MVCG.

“Za Mornaricu vojske Crne Gore takođe smo obezbijedili 50 polo majica u bež boji na kojima stoji natpis ŠB “Jadran”, a istaknuti su i grb Crne Gore, kao i logo Turističke organizacije Tivat. Majice su uručene posadi broda “Jadran” koja je izrazila veliko zadovoljstvo na poklonu koje je obezbijedila TO Tivat. Ovaj jedrenjak koji svojim izgledom krasi gradsku rivu Pine istovremeno je i svojevrsna bina za koncerte koje priređuje Turistička organizacije, što daje još jači efekat koncertima i veći ugođaj posjetiocima grada Tivta”- saopšteno je iz TOT-a.

Izlog mornaarickog kluba

Inače, TOT će sutra ugostiti ekipu televizije RTS, koji će boraviti u jednodnevnoj posjeti Tivtu.

Ekipa će snimati priloge koji će se emitovati u popularnoj emisiji “Žikina šarenica”. Snimanje emisije predviđeno je na više lokacija u gradu, a uveče će ekipa prisustvovati koncertu čuvene “YU grupe” – utorak 4.jul koja  od 22 sata, na gradskoj rivi Pine ima nastup u organizaciji TOT-a.

Jadran majice

Turistička organizacija Tivat zajedno sa marinom Porto Montenegro i agencijom Discover Montenegro, od danas će u četvorodnevnoj posjeti Tivtu, ugostiti grupu novinara vipe medija iz Srbije. Za predstavnike RTV Pinka, Glorije, Wannabe magazina, Kurira, Elle, Cosmopolitana i RTS-a biće upriličena dobrodošlica i pripremljen bogat program kroz koji će se oni upoznati sa Tivtom, njegovim atrakcijama, kulturno-istorijskom baštinom, gastronomskom i enološkom ponudimo, kao i ovdašnjim turističkim kapacitetima.

1 komentar

  1. Žikina šarenica.Pa mi to imamo u režiji jednog malog cirkuzanta,koji je napravio celi cirkus od opštine.Neznalica sa njegovim neznalicama i ulizicama. Takav program ranije nismo gledali,samo tada je taj mali nevažni cirkuzant,bio odstranjen iz opštinskih organa. Zahvaljujući bivšem gradonačelniku sve je ovde bilo na svom mestu,a sada mali miševi vode politiku u kojoj zabavu ima samo gradonačelnica,koja reklamira dentalni rad ,dok sve lagano propada. Zabave,zabave i samo zabave narode Tivta,još kratko,još malo rezervi iz bivšeg perioda.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.