9.2 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat u Banja Luci predstavila turističko-ugostiteljsku ponudu

TO Tivat

Turistička organizacija Tivat predstavila je turističko-ugostiteljsku ponudu grada za nastupajuće ljeto kroz promotivnu kampanju road show u Srbiji u saradnji sa NTO Crne Gore i lokalnim TO sa primorja i iz Podgorice. Kampanja se završila juče dnevnom promocijom u Banjaluci na glavnom gradskom Trgu Krajina.

U okviru regionalne road show kampanje Turistička organizacija Tivta predstavila je turističke potencijale grada, kao i bogat kalendar manifestacija za ljeto 2017.godine.

U večernjim časovima, u Kristalnoj sali hotela „Bosna“, održano je „Crnogorsko veče“ na kome je organizovana multimedijalna prezentacija turističke ponude Crne Gore. Na promociji su bili prisutni novinari Javnog servisa BIH BHTV, Javnog servisa RTRS, Elta TV, ATV, Radio RS, Euro Blica, Nezavisnih novina, Glas Srpske, novinskih agencija SRNA i FENA koji su ovom  prilikom imali mogućnosti da se upoznaju sa ponudom grada Tivta.

Veliko interesovanje gostiju, kroz kampanju road show, privukla je Turistička organizacija Tivat  koja je svim zainteresovanim posjetiocima pružila priliku da se upoznaju sa novitetima u ovoj sezoni, smještajnim kapacitetima, manifestacijama i aktivnostima koje ih očekuju ovog ljeta.

Na glavnom gradskom trgu Krajina organizovana je i nagradna igra u kojoj je Turistička organizacija Tivat dodijelila vikend za dvije osobe u periodu od 08.09 -10.09. ove godine u hotelu Kamelija – saopšteno je iz Turističke organizacije Tivta.

Najčitanije