20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat – akcija Turistički cvijet

Turistički cvijet 2016

Turistička organizacija Tivta tradicionalno, 24.godinu za redom, organizuje akciju “Turistički cvijet”. Akcija ima za cilj animiranje građana da daju svoj doprinos uređenju grada u hortikulturnom smislu, u susret ljetnjoj turističkoj sezoni.

Poseban žiri, angažovan od strane Turističke organizacije Tivat, obilazi grad u periodu od 8. maja do 1.juna i ocjenjuje najljepše uređenim dvorištima, balkonima, zelenim površinama ispred stambenih zgrada i poslovnih objekata, takođe ocjenjuju i najljepše stablo magnolije, kreativni detalj a posebna nagrada dodjeljuje se za višegodišnji doprinos u hortikulturnom uređenju grada.

U okviru Dana magnolije, Turistička organizacija Tivat svake godine na specifičan način, obilježi i dane u susret Turističkom cvijetu, a koji su istovremeno i značajni datumi u ekološkom kalendaru. Tradicionalna akcija “Turistički cvijet“ završava se svečanošću dodjele nagrada koja će biti upriličena 9. juna.

TO Tivat

Zainteresovani za učešće u akciji “Turistički cvijet“ mogu se prijaviti u prostorijama Turističke organizacije Tivat u centru grada ili putem telefona 032 671 – 324 najkasnije do 20.maja

 

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije