15 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat – akcija izbora najboljih u tivatskom turizmu

Turistički cvijet 2017.

Turistička organizacija Tivat nakon trogodišnje pauze kako je i  propisano njenim propozicijama, priređuje akciju „Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu“.

Prvi put je ova akcija održana povodom jubileja TO Tivat, odnosno 60 godina od osnivanja prvog turističkog društva u Tivtu- „Turist“, 2014. godine.

„Akcija je koncipiranana tako da najuspješnijima u unapređenju turizma i ugostiteljstva i kvaliteta razvoja turističke ponude Tivta, dodjeljujemo posebno priznanje u kategorijama kompanije i institucije, kao i pojedinci.“- saopšteno je juče iz TO Tivat.

Priznanje se dodjeljuje u kategorijama: najbolje preduzeće/kompanija, najuspješniji ugostiteljski objekat (hotel, restoran, kafe bar/picerija, poslastičarnica, domaćinstvo koje pruža usluge smještaja), najbolja turistička agencija, najbolja manifestacija, najbolji u kategoriji sredstava informisanja (TV emisija, radio emisija, novinski članak), najbolje plaže (zakupci plaža).

U pojedinačnoj konkurenciji bira se najbolji direktor/menadžer turističko-ugostiteljske kompanije, najbolji hotelsko-ugostiteljski radnik, najbolji novinar, najljubazniji taksista, najbolji komunalni radnik i dodjeluje se posebno priznanje za doprinos u turizmu.

Iz TO Tivat su poručili da akciju “Biramo najbolje u turizmu” organizuju u cilju unapredjenja kvaliteta usluga, razvijanja gostoprimstva, podizanje turističke kulture i turističke ponude Tivta. Dodjela priznanja će biti priređena na svečanoj ceremoniji u okviru Novembarskih dana kulture, a povodom 21.novembra- Dana Opštine Tivat.

„Sva pravna i fizička lica mogu dati svoje prijedloge popunjavanjem upitnika koje se može preuzeti sa web sajta www.tivat.travel, kao i dostavljanjem pisanih prijedloga u prostorijama TOT-a u ulici Palih boraca 19, Organizacionom odboru za dodjelu priznanja ili na e-mail tivatravel@gmail.com, najkasnije do 1. oktobra 2017. godine“- saopštili su iz TO.

Najčitanije