11.3 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

TO Tivat na Beogradskom sajmu

TO Tivta trenutno u saradnji sa ovdašnjim hotelijerima i agencijama, predstavlja ponudu Tivta za nastupajuće ljeto na jubilarnom, 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Tivatska TO  u saradnji sa ovdašnjom kompanijom Discaver Montenegro,  dodijeliće nekom od posjetilaca njihovog štanda na sajmu u Beogradu, panoramsko razgledanje Boke Kotorske za dvije osobe iz helikoptera. Nagradu će dobiti gost koji odmor planira da provede u Tivtu, a let se može iskoristiti u periodu jun- avgust, objasnili su iz TOT-a.

TOT je završla i nastup na sajmu turizma u Štokholmu gdje su kako je saopšteno, Šveđani iskazali veiko interesovanje za ponudu Tivta, naročito u pred i postsezoni. Očekivanoj dobroj posjećenosti sa tog tržišta doprinijeće i čarter letovi koje će na relaciji Štokholm- Tivat narednih mjeseci organizovati turoperatori Thomas Cook i TUI.

Inače, u svim vidovima registrovanog smještaja na Tivatskoj rivijeri trenutno boravi ukupno 647 zvanično prijavljenih gostiju, što je na nivou posjete u isto doba prole godine – saopštila je danas Turistička organizacija najmanje opštine u Boki.

Od ukupnog broja posjetilaca njih samo 8 je iz Crne Gore, dok ih je 639 iz inostranstva. U hotelima borave 92 gosta, dok 555 posjetilaca koristi usluge izdavalaca privatnog smještaja.

Najčitanije