16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

”To sam ja” – izložba fotografija 12 novskih fotografa

To sam ja

”To sam ja” naziv je izložbe  12 novskih fotografa koja će biti otvorena u Galeriji “Josip Bepo Benković” u srijedu, 15.marta u 19 sati.

Ovo je prvi put da se novski fotografi zajedno predstavljaju javnosti. Po riječima direktora galerije, Đura Belog Prijića, kao i u slučaju “Hercegnovske likovne scene” namjera je da se fotografija više promoviše kao medij i da se pokaže koji autori-fotografi žive i stvaraju u Herceg Novom.

Izložbom iz objektivnih razloga nisu obuhvaćeni svi stvaraoci, ali je bilo potrebno napraviti prvi korak. Ostvarena je odlična saradnja sa autorima sa nadom da će se Novljanima u budućem periodu predstaviti veći broj autora. Ostaje potreba boljeg međusobnog povezivanja novskih fotografa, a u galeriji “Josip Bepo Benković” su, kako kažu, spremni na saradnju.

Na izložbi će biti predstavljeni radovi Vanje Berberović-Šuberić, Jefta Bjelice, Danila Brajovića,Voislava Bulatovića, Branke Čelanović-Ilijanić, Miodraga Gaba Golubina, Jasona Golda, Zorane Mandić, Igora Mareša, Miloša Samardžića, Tomislava Stanića i Dejana Stojanovića.

Izložba će biti otvorena do 1.aprila.

Najčitanije