9.2 C
Kotor

Slušaj online radio

TO iz CG na najvećoj turističkoj berzi u Evropi – ITB 2017.

Berlin sajam

TO Kotor predstavlja svoju turističku ponudu na najvećoj turističkoj berzi u Evropi – ITB 2017, koja se od 8. do 12. marta održava u Berlinu. Nastupamo unutar crnogorskog štanda, u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom koja je i nosilac cjelokupnog nastupa.

Na crnogorskom štandu, osim TO Kotor, svoju ponudu predstavljaju i lokalne turističke organizacije Bara, Budve, Herceg Novog, Podgorice, Tivta i Ulcinja, hotelske kompanije „Beppler & Jacobson Montenegro“, te hotelske grupe „Budvanska rivijera“ i „Montenegro Stars“, hoteli „The Queen of Montenegro“, „CentreVille Hotel & Experiences“, „Regent Porto Montenegro“, kao i Lipska pećina, Nacionalni parkovi Crne Gore i nacionalni avioprevoznik „Montenegro Airlines“.

Na turističkoj Berzi u Berlinu predstavljamo se našim promotivnim materijalom, od kataloga smještaja, brošure o Kotoru, pa do gastro vodiča i različitih mapa. Naravno, posjetiocima se dijeli i naš promotivni film – Kotor za sva doba. Njemački turisti su, pored klasičnog odmora posebno zainteresovani za razne vrste aktivnog odmora i boravka u prirodi.

Prema informacijama organizatora, ITB Berlin 2017 okupiće više od 180.000 posjetilaca, od čega je 120.000 profesionalaca iz oblasti turizma, kao i više od 10.000 izlagača iz 187 zemalja, što pokazuje da je riječ o ključnoj berzi za upoznavanje sa novim trendovima i razvojem tržišta, koja predstavlja odličnu priliku za susret poslovnih partnera i ugovaranje poslova.

Najčitanije