20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

TO HN na Sajmu u Novom Sadu zajedno sa NTO i ostalim LTO

Herceg - Novi
Herceg – Novi

Turistička Organizacija Herceg Novi(TOHN) će učestvovati na jubilarnom 50-om Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu koji se ove godine održava od 5. do 7. oktobra. Na jednom od najvažnijih regionalnih sajmova turizma TOHN će se predstaviti sa Nacionalnom turističkom organizaciojom (NTO) i lokalnim organizacijama Tivta, Bara, Budve i Podgorice, i to na 200 kvadratnih metara zajedničkog izložbenog prostora na ulazu u Halu „Master” novosadskog Sajma.

Akcenat predstavljanja grada i turističke privrede na Sajmu u Novom Sadu, TOHN baziraće na vansezonskoj ponudi, te na unaprijeđivanju postojeće povezanosti i formiranje novih konekcija sa regionalnim turističkim agencijama.

Zajednički cilj, istaknut od strane NTO, je da se javnost koja gravitira novosadskom sajmu što više zainteresuje za programe Dočeka Nove godine po našim gradovima. U tom kontekstu i sa ciljem predstavljanja na Sajmu u Novom Sadu, TOHN je svim hotelijerima na teritoriji opštine poslala poziv da kreiraju ponudu, od kojih su neki odmah odgovorili formiranjem određenih paket aranžmana, a poziv važi i dalje za sve imaoce smještajnih kapaciteta.

U sklopu zajedničkih nastupa sa NTO, Herceg Novi će dobiti prostor na dva od 16 bilborda koliko je na području Srbije obezbjeđeno za predstavljanje crnogorskih gradova i njihove ponude za Novogodišnje praznike.

Dodatni input predstavljanju Herceg Novog je i nastup poznatog bubnjara, Novljanina, Dragoljuba Đuričića i grupe Balkanska lavina, koji će biti sastavni dio zabavnog programa TOHN, ali koji će i na inicijativu NTO nastupiti na otvaranju jubilarnog Sajma turizma u Novom Sadu na kojem je Crna Gora zemlja-partner.

Kao dio predstavljanja na Sajmu turizma u Novom Sadu TOHN je u saradnji sa hercegnovskim hotelijerima obezbijedila i poklon vaučere i podijeliće ih u raznim nagradnima igrama i na taj način dodatno animirati sve posjetioce našeg izložbenog štanda.

Na ovoj značajnoj manifestaciji u Novom Sadu istovremeno sa Sajmom turizma održavaju se i sajmovi lova, ribolova, sporta, ekologije i konjarstva, koji će, po riječima organizatora, pod zajedničkim imenom LORIST okupiti više od 40.000 ljudi iz zemlje i inostranstva.

Nakon predstavljanja na Sajmu u Novom Sadu TOHN će se predstaviti i na značajnim međunarodnim sajmovima u Riminiju(Italija) od 12. do 14. oktobra, u Varšavi(Poljska) od 22. do 24. oktobra i u Londonu(Velika Britanija) od 6. do 8, novembra.

Podsjećamo da, uz sve redovne aktivnosti, stručna služba TOHN rade na obradi podataka prikupljenih u Anketi turista, koja je ove godine rađena na novi, moderniji način sa drugačije formulisanim pitanjima. Rezultati Ankete će kao i svake godine biti završeni i prezentovani u novembru i na osnovu njih će se korigovati i ponuda za sljedeću sezonu.

 

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije