15 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Herceg Novi na sajmu u Varšavi

TO HN u Varšavi

Turistička organizacija Herceg Novi (TO HN) zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore nastupa na sajmu turizma u Varšavi. Prvog dana sajma štand TO HN posjetio je poljski ministar sporta i turizma Vitold Banjak, kao i ambasadorka Crne Gore u toj zemlji, Ljiljana Tošković.

Značajan broj posjetilaca je već obišlo štand TO HN, među kojima je bio dominantan broj učenika poljskih turističkih srednjih škola kao i studenata turizma. Najviše zainteresovanosti prvog dana bilo je za kamping turizam, a izuzetno velika zainteresovanost bila je generalno za ponudu crnogorskog turizma.

Predstavnici TO HN već prvoga dana su ostvarili veliki broj kontakata sa poznatim turoperatorima i agencijama, od kojih izdvajamo gospodina Liu Ping-a iz China Europe grupe. On je izrazio ozbiljnu zainteresovanost za dovođenje većih grupa turista u Herceg Novi.  Za grupne all-inclusive posjete Herceg Novom, zaintersovanost su izrazili i poznati turoperatori  TUY GROUP iz Varšave, Hellas Travel iz Varšave, Touroperator, VisitBalkan.pl i drugi.

TO HN u Varšavi

Štand TO HN je vrlo ukusno i moderno osmišljen i opremljen tako da je vrlo konkurentan u ukupnoj ponudi na Sajmu u Varšavi, a za subotu, drugi dan nastupa, zakazan je zabavni program, u kojem će učestvovati Dragoljub Đuričić i Balkanska Lavina.

Najčitanije