15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Herceg Novi priprema nove suvenire, kataloge, portal, aplikaciju…

Turistička organizacija Herceg-Novi pripremila je novi propagandni materijal, a uskoro će turistima i građanima biti dostupan moderan portal kao i aplikacija za mobilne telefone.

Kako su najavili u pripremi je i nova linija suvenira na kojima će biti oslikani autentični detalji grada. Suveniri će biti upakovani u posebna pakovanja od biorazgradivih materijala. Prozvodnja počinje uskoro, a do tada razmatraju još neka dizajnerska riješenja, prenosi radio Herceg Novi.

TO Herceg – Novi

U cilju bolje i kvalitetnije prezentacije Herceg Novog kako na sajmovima tako i u direktnom kontaktu sa turistima u gradu, u TO su napravili set prospekata. Među njima su Informativni vodič, svojevrsna lična karta grada  i najvažnije informacije, kao što su adrese i brojevi telefona važnih službi i uslužnih servisa.

TO Herceg – Novi

Za one koji žele aktivni odmor pripremili su promo materijal štampan na pet stranih jezika, gdje su u slici i riječi dostupne sve informacije o rekreacionoj zoni, pješačenju i biciklističkim stazama u hercegnovskom zaleđu.

Još jedan u nizu je prospekt koji obuhvata prezentaciju aktivnog odmora na Luštici. Brošura je kreirana sa željom da turistima predstavi sasvim drugačiji ambijent jer, kako navode, osim po delicijama, Luštica pruža brojne mogućnosti za ronjenje, jedrenje, ribanje, kayaking, pješačenje i biciklizam.

Posebno izdvajaju Gastro vodič koji je apsolutna novina u prezentaciji ponude grada.

TO Herceg – Novi

Novi sajt TO u izradi je od decembra prošle godine i uskoro će biti dostupan, a istovremeno i aplikacija za mobilne telefone. Pored brojnih prednosti moderno dizajniranog sajta izdvaja se, kako najavlju iz TO, detaljna navigacija kroz virtuelno putovanje gradom kao i prilagođenost mobilnim uređajima i svim veličinama ekrana.

Najčitanije