7.6 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Herceg Novi – ,,Primorski i planinski doživljaji u jednom danu”

Herceg -Novi -foto TO HN

Turistička organizacija Herceg Novog u koordinaciji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore priprema plan prezentovanja turističke ponude.

Kao dio toga plana, a sa željom da se što više raširi spektar involviranih činilaca koji bi dali svoje predloge u unapređenju turističke ponude Herceg Novog, poslat je hotelijerima i davaocima usluga smještaja u našem gradu, kao prvoj instanci u turističkoj privredi, poziv za sastanak u cilju što bolje organizacije i pripreme promo materijala za predstojeće sajmove.

Sastanak je zakazan za subotu 26. avgusta u velikoj sali Opštine Herceg Novi sa početkom u 18 sati, gdje želimo da pored dijaloga o aktuelnom stanju u turističkoj privredi, započnemo i razradu promocije turističke ponude za sva godišnja doba – ,,Primorski i planinski doživljaji u jednom danu”, saopštavaju iz TO.

Pod ovim sloganom podrzumjevaju što bolje formulisanje, organizovanje i realizaciju vrlo specifične hercegnovske ponude, koju zahvaljujući svojoj poziciji naš grad ima. Kako navode, nedovoljno je iskorištena činjenica da se u jednom danu može boraviti u predivnom morskom ambijentu na Rosama i uživati u ronjenju, ribanju, jedrenju, a potom u sasvim drugom ambijentu vanredno lijepih pejzaža padina Orjena ići na planinarenje, vožnje bicikla, hajking ili čak i skijanje.

Konvoj terenaca na Orjenu

Promocija objedinjavanja morskog i planinskog turizma planirano je da se akcentirano prezentira na predstojećim sajmovima u Novom Sadu, Srbija (05. – 07. oktobar 2017.), Riminiju, Italija (13. – 15. oktobar 2017.), Varšavi, Poljska (20. – 22. oktobar 2017.), Londonu, Velika Britanija (6. – 8 novembar 2017.).

Takođe je upućen poziv da hotelijeri i davaoci usluga pripreme ponudu svojih objekata za aranžmane za Novu godinu (3, 5 i 7 noćenja), Praznik Mimoze (3, 5 i 7 noćenja), Hercegnovske aprilske pozorišne svečanosti (3, 5 i 7 noćenja) i period za Prvomajske praznike, kao i period do 15. juna (3, 5, 7 i 10 noćenja).

Najčitanije