10.8 C
Kotor

Slušaj online radio

TO H. Novi, Tivat i Budva na sajmu u Banja Luci

Sajam – Banja Luka

Promocija novogodišnjeg programa, uz propratna dešavanja u zimskom periodu osnova su ponude koju Turistička organizacija Herceg Novi predstavlja na Sajmu lovа, ribolova, еkologiје, sporта, тurizма, ugostiteljstva, poljoprivrede i prehrambene industrije koji se održava u Banja Luci.

Na zajedničkom štandu TO HN izlaže zajedno sa TO Budva i Tivat, i vec prvog dana sajma posjetioci sajma su iskazali veliko interesovanje za Novogodišnji program. Posjetioci štanda posebno  pozitivno reaguju na cijene ponuđene u katalogu promo smještaja u okviru paket aranžmana za 3, 5 i 7 dana, ocijenivši ponudu vrlo konkurentnom u odnosu na obližnja tržišta.

U svrhu animacije posjetilaca TO HN na svom štandu služi primorske delicije (narancine I suve smokve), što privlači brojne posjetioce. Veliko interesovanje je i za nagradnu igru koja se intezivno promoviše i na socijalnim mrežama.

Sajam završava u nedjelju u ranim popodnevnim časovima, kada predstavnici TO HN nastavljaju dalje za Sarajevo, gdje će u ponedjeljak ujutru u hotelu Evropa biti odrzana promotivna konferencija za medije i radni doručak sa novinarima.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije