TO Budva na sajmu kongresnog turizma u Ljubljani

TO Budva na sajmu kongresnog turizma u Ljubljani
TO Budva na sajmu kongresnog turizma u Ljubljani

Turistička organizacija opštine Budva predstavila je turističku ponudu budvanske rivijere na sajmu MICE turizma “Conventa – 9th New Europe Exhibition For Meetings, Events & Incentives” u Ljubljani.

Sajam je održan 18. i 19. januara i tom prilikom prezentovana je Budva kao destinacija i posebno kongresna ponuda Budve, kroz unapred zakazane sastanke sa predstavnicima agencija i turoperatora iz Danske, Švedske, Ujedinjenog Kraljevstva, Rusije, Njemačke, Italije, Kine, Češke, Poljske itd.

Učešće Turističke organizacije opštine Budva na ovom sajmu je od značaja za dalji razvoj poslovnog turizma, koji je za Budvu posebno važan iz aspekta produžetka turističke sezone i razvoja cjelogodišnjeg turizma.

Pored Turističke organizacije opštine Budva, svoju ponudu predstavile su i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, Crnogorski Kongresni biro, hotel Budva, zatim hotel Regent Porto Montenegro i CentreVille Hotel&Experiences.

Sajam “Conventa” se održao deveti put u Kongresnom centru u Ljubljani, i okupio predstavnike kongresnih biroa, agencija i hotela iz zemalja regiona i jugoistočne Evrope, i stotine kupaca iz cijelog sveta koji planiraju da organizuju poslovne skupove u našem regionu.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.