TO Budva na sajmu kongresnog turizma u Barseloni

TO Budva u Barseloni
TO Budva u Barseloni

Turistička organizacije opštine Budva predstavlja turističku ponudu Crne Gore i budvanske rivijere sa posebnim akcentom na ponudu iz sfere kongresnog turizma na specijalizovanom sajmu “Incentives, business travel & Meeteing Expo -IBTM World”, koji se održava od 29. novembra do 1. decembra u Barseloni.

Ovaj sajam predstavlja jedan od dva najznačajnija sajma iz oblasti kongresnog turizma u Evropi i tokom tri dana procijenjeno je da će ga posjetiti preko 15.500 profesionalaca iz ove oblasti, a predstaviće se 3.000 avio kompanija, hotela, kongresnih biroa, turističkih destinacija,  agencija itd. iz preko 70 zemalja svijeta.

Tokom tri dana berze na štandu Turističke organizacije opštine Budva biće održano preko 150 sastanaka i prezentacija na kojima će biti predstavljene mogućnosti za organizaciju događaja u Crnoj Gori.

TO Budva u Barseloni
TO Budva u Barseloni

Na štandu Turističke organizacije opštine Budva svoju ponudu predstavljaju:hotel “Regent – Porto Montenegro”, kompanija “Bepler&Jacobson” – hoteli “Avala” i “Bjanka”, agencije DMC “Talas M”, “Luminalis”, “Terranautica” i “Gorbis”.

Prema riječima stručnjaka, kompanije i dalje teže da kroz organizaciju raznih događaja poboljšaju svoje poslovne rezultate i efektnije komuniciraju sa zaposlenima, kupcima i poslovnim partnerima. Prema tome, učešće Budve na ovom sajmu je od izuzetnog značaja za dalji razvoj i unaprijeđenje poslovnog turizma, posebno iz ugla produžetka turističke sezone.

Podijeli

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.