17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Budva predstavila ponudu na sajmovima u Utrehtu i Beču

Sa sajma
Sa sajma
Turistička organizacija opštine Budva uspješno je predstavila turističku ponudu budvanske rivijere na sajmu turizma „Vakantiebeurs 2017“ koji se održao od 10. do 15. januara u Utrehtu, u Holandiji, i na sajmu turizma „Ferien 2017“ koji se održao od 12. do 15. januara u Beču.

U Utrehtu se Turistička organizacija opštine Budva predstavila zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, lokalnim turističkim organizacijama Bara, Tivta, Kotora, Ulcinja i  Podgorice, HG “Budvanska Rivijera” i nacionalnom avio-kompanijom Montenegro Airlines.

Najveći holandski turoperator TUI Holandija nastavlja saradnju sa Crnom Gorom, pa se ponuda naših hotela može ponovo naći u njihovim katalozima, a čarter letovi će se nastaviti i u 2017. godini i povezivaće Amsterdam i Tivat dva puta nedeljno od 13. maja do 7. oktobra. Da ovaj turoperator Crnu Goru smatra značajnom destinacijom govori i najava o uvođenju čarter letova iz Belgije tj. Brisela takođe za Tivat, dva puta nedeljno.

Dobre najave stižu i od predstavnika agencije Montenegro Reizen, koji su u ovom trenutku zadovoljni bukingom i napominju da se trend rasta broja turista sa ovog tržišta nastavlja i u ovom trenutku bilježe 25 % više rezervacija nego prethodne godine

Beč sajam
sa sajma

Sajam „Vakantiebeurs“ okupio je preko 1.200 izlagača i 100.000 posjetilaca i jedan je od najvažnijih sajmova na teritoriji Beneluksa.

U Beču, na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, svoju ponudu predstavile su, pored Turističke organizacije opštine Budva, turističke organizacije Bara, Kotora i Tivta, HG “Budvanska rivijera”, turistička agencija „Montenegro Reizen“ kao i sektor kampova CTU udruženja.

Na ovom sajmu, koji je okupio više od 800 izlagača iz preko 70 različitih zemalja, posjetiocima je predstavljena ponuda Crne Gore sa akcentom na aktivni turizam i  izletničke ture.

Tokom sajma organizovani su sastanci sa partnerima sa ovog tržišta i specijalizovanim turističkim agencijama. Turističku ponudu Crne Gore u svojim programima nude brojni austrijski turoperatori i turističke agencije, između ostalih : Adventure Top Tours, Up and Down, Ficher Reisen, Isla Verde Reisen, Asi Wirkclih Reisen, Die Bergspechte Outdoor Reisen, Wetweitwandern, Sabtours Touristik Gmbh Austria, Commerce Tours Reisebuero. Kneisseltouristik, Krauland i td.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije