TO Budva predstavila ponudu u Napulju

TO Budva u Napulju
TO Budva u Napulju

Turistička organizacija opštine Budva uspješno je predstavila turističku ponudu budvanske rivijere na 20. sajmu turizma „BMT“ u Napulju, koji se održao od 18. do 20. marta.

Svoju ponudu, pored Turističke organizacije opštine Budva, u Napulju su predstavili predstavnici budvanske turističke privrede: HG„Budvanska rivijera“, hotel „Maestral“ sa svojim partnerom „Basic One“ i turistička agencija „Talas M“ sa svojim partnerom „Balkan Express“.

Svakog dana trajanja sajma, posjetioci su imali priliku da kroz sastanke i promotivni materijal na italijanskom jezinu dobiju informacije o kompletnoj turističkoj ponudi Budve. Interesovanje za ponudom za predstojeću sezonu bilo je veliko, posebno od strane turističkih agencija.

Prema zvaničnim statističkim podacima, Budvu je tokom 2015. godine posjetilo 25.809 turista iz Italije, što je porast od 24% u odnosu na 2014. godinu, koji su ostvarili 131.889 noćenja, odnosno 36% više u odnosu na 2014. godinu.

Ove godine, sajam turizma u Napulju privukao je 450 izlagača, uz učešće svih najvažnijih turističkih firmi: turoperatora, turističkih agencija, avio kompanija, turističkih organizacija, različitih udruženja itd. i više od 20.200 profesionalnih posjetilaca tokom tri izložbena dana.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.