TO Budva na sajmu kongresnog turizma u Barseloni

TO Budva u Barseloni
TO Budva u Barseloni

Turistička organizacije opštine Budva predstavlja turističku ponudu budvanske rivijere na sajmu kongresnog turizma IBTM World koji se održava od 17. do 19. novembra u Barseloni.

Ovaj sajam predstavlja jedan od dva najznačajnija sajma iz oblasti kongresnog turizma u Evropi i tokom tri dana (17­29. novembar) posjetiće ga preko 5.500 organizatora dogadjaja i donosioca odluka iz ove oblasti, a predstaviće se 4.000 hotela, kongresnih biroa, pružaoca usluga, agencija itd iz preko 150 zemalja.

Tokom ove berze na štandu Turističke organizacije opštine Budva biće održano preko 130 sastanaka i prezentacija na kojima će biti predstavljene mogućnosti za organizaciju dogadjaja u Crnoj Gori.

TO Budva u Barseloni
TO Budva u Barseloni

Na štandu Turističke organizacije opštine Budva svoju ponudu predstavljaju članovi kongresnog biroa Crne Gore, “TalasM DMC”, “Terranautika DMC”, HG “Beppler&Jacobson”.

Učešće Budve i Crne Gore na ovom sajmu je od izuzetnog značaja za dalji razvoj i unaprijeđenje poslovnog turizma.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.