16.6 C
Kotor

Slušaj online radio

U Tivtu šest odsto više gostiju – TO Tivat poklanja koncert gradu

Tivat,riva,Pine,pogled na Porto Montenegro
Tivat – foto Boka News

U svim vidovima smještaja u Tivtu danas boravi 3591 gost, što je 6 odsto više nego istom periodu prošle godine.

Prema podacima Turističke organizaicje među turistima je 3518 iz inostranstva.

U privatnom smještaju odmara 2832 gosta, u hotelima 647, u odmaralištima 70, a u kampovima 42 gosta.

Tivat foto Boka News
Tivat foto Boka News

TO Tivat organizuje koncert Nena Belana – poklon koncert gradu

U znak obilježavanja Dana državnosti Crne Gore, To Tivat organizuje koncert Nena Belana, kao poklon koncert gradu Tivtu. Nakon što smo 21.maja (povodom 10 godina nezavisnosti) obojili Pine u crveno, sada ćemo gradsku rivu obojiti predivnim zvucima muzike i dobrim raspoloženjem.

Neno Belan, nekad frontman popularnog splitskog sastava Đavoli, s kojima je u kratkom roku postigao veliki uspjeh na području bivše Jugoslavije te ostavio pregršt evergreenova iza sebe, kao sto su “Pričaj mi o ljubavi”, “Stojin na kantunu”, “Bambina”, “Dani ljubavi”, “Ja volim je”, “Ostani uz mene”, “Dugo toplo ljeto”, i druge, danas je solo izvođač uz prateće Fiumense.

Posljednji u nizu hitova kao što su “Jer je pjesma dio nas”, “Oceani ljubavi”, “Ulicama grada (Pjesma sreće)”, “Kiša”, “Anđela, anđele”, “Galeb”, “Kad plima se diže”, “Rijeka snova”, svoju privlačnost temelje na retro zvuku Belanovog crvenog Gretscha, vokalnom višeglasju i temama o ljubavi, nostalgiji, Mediteranu.

TO Tivat vas poziva da zajedno sa Nenom Belanom zapjevamo  pjesmu sreće “Ulicama grada” Tivta, i da ih ispunimo “Oceanima ljubavi” .

PONEDJELJAK  11.JUL – GRADSKA RIVA PINE sa početkom u 22 sata – NENO

BELAN & FIUMENS

ULAZ  SLOBODAN

Najčitanije