16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

U Tivtu boravi preko sedam hiljada turista – koncert „Patribrejkersa“

Tivat - foto Boka News
Tivat – foto Boka News

U svim vidovima smještaja na Tivatskoj rivijeri trenutno se odmara 7.009 zvanično prijavljenih gostiju – saopštila je danas Turistička organizacija najmanjeg bokeljskog grada.

Turista koja bilježi zvanična statistika, za 16 odsto je više nego u isto vrijeme prošle godine, ali i taj podatak treba uzeti sa rezervom jer u ovaj obračun ne ulaze brojni nautički turisti i posade koje ovdje borave na jahtama.

Najviše turista – njih 5.918 korsiti usluge izadavalaca privatnog smještaja, u hotelima ljetuje 889 gostiju, dok odmarališta bilježe 134, a kampovi 68 posjetilaca.

partibrejkers
partibrejkers

Koncert „Patribrejkersa“

U sklopu „Tivatskih ljetnjih fešti“, Turistička organizacija u subotu 13.avgusta će na gradskoj rivi Pine sa početkom u 22 sata prirediti koncert čuvenog srbijanskog benda „Patribrejkers“. Jedan od najboljih rokenrol bendova na prostorima ex- Jugoslavije, “Patribrejkersi” su od 1982. godine kada su osnovani, pa sve do danas, uvijek bili aktuelan i autentičan bend koji izaziva veliku pažnju publike.

Neke od njihovih najvećih hitova poput “Kreni prema meni”, “Hoću da znam”, Hipnotisana gomila”, “Mesečeva kći”, “Prsten”, “Ono što pokušavam”, “Hiljadu godina”, “Put”, večeras će imati priluku da čuje i publika u Tivtu na koncertu za koji je ulaz slobodan.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije