16 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivatski “Regent” na listi najboljih hotela svijeta u 2017.

Porot Montenegro – foto Porto Montenegro

Mreža vodećih svjetskih profesionalaca  u luksuznim putovanjima  “Virtuoso”, uvrstila je najluksuzniji hotel u Boki – tivatski “Regent Porto Montenegro”  u izdanje svog prestižnog magazine “Najbolji od najboljih” (The Best of the Best) u svijetu za 2017.godinu.

Ovaj magazine – godišnjak na skoro 700 strana, donosi popis najboljih svjetskih hotela, restorana, rizorta, luksuznih vila  i ostalih prestižnih turističkih sadržaja koje posjetiocima pružaju vrhunsku uslugu i doživljaj. “Virtuosov” magazine “Best of the Best” inače, štampa se u 350 hiljada primjeraka i distribuira širom svijeta.

Da bi došao do “najboljih od najboljih” u ukupno 10 kategorija, “Virtuoso” je sakupio utiske 370 turističkih agencija i preko 9.800 turističkih agenata iz cijelog svijeta. Eksperti ove renomirane mreže nominovali su kandidate za najbolje, a “Regent Porto Montenegro” uvršten je na listu najboljih hotela koji pružaju izvanredno i personalizovano iskustvo boravka za svakog gosta.

“Virtuoso” je pohvalio “izvanredan nautikom inspirisan” stil hotela “Regent” koji se, kako su konstatovali, sjajno uklapa sa glamuroznom mariniom za superjahte Porto Montenegro i izvanredno lijepim okruženjem zaliva Boke Kotorske čiji je jedan dio uvršten u svjetsku prirodnu i kulturnu baštinu pod zaštitom UNESCO-a.

Eksperti ove mreže osim samog smještajja u 87 apartmana hotela “Regent”, pohvalili su njegov wellness i spa centar, kao i gastronomsku ponudu restorana najlukusznijeg bokeljskog hotela.

Izvor:S. L.

Najčitanije