16.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivatski nautički centar promoviše se u Velikoj Britaniji

Zimski koktel u Londonu
Zimski koktel u Londonu

Predstavnici kompanije Adriatic Marinas – Porto Montenegro bili su domaćini „Zimskog koktela“ u Londonu, koji je sinoć organizovan u korporativnim prostorijama prestižne brokerske kuće i vodećeg globalnog distributera Sunseeker,  a koji od ovog ljeta ima svoju kancelariju u tivatskom nautičkom naselju.

„U vrlo uskom prestižnom krugu probranih imena iz svijeta superjahting industrije i londonskog biznisa, kompanija Adriatic Marinas je bila fokusirana na prezentaciju kapaciteta marine za superjahte, ali i nautičkog naselja sa svim sadržajima Regent hotela, luksuznih rezidencija, PMYC kluba i lifestyle događaja, zbog kojeg će Porto Montenegro i naredne godine nositi epitet omiljenog sidrišta na Mediteranu i mjesta okupljanja svjetskog jet-seta.“- kazala je danas PR kooprdinatorka Porto Montenegra Kristina Škanata.

Direktor Porto Montenegro marine Tony Browne je naglasio da je Velika Britanija stabilno tržište i da su bogataši iz cijelog svijeta koji posluju preko britanske prijestonice i Sunseeker-a, klijenti Porto Montenegra.

„Njih zanimaju kapaciteti marine, benefiti zakupa veza do 30 godina, ali i konsijerž usluga u marini.“ – pojasnio je Browne.

„Porto Montenegro i jadranska obala su zanimljivo područje, na kojem od ovog ljeta pronalazimo nove klijente – drago nam je da možemo da ih pozovemo da zaplove jednim od najljepših predjela za plovidbu u Evropi.“ -izjavio je Christopher Head, direktor prodaje Sunseeker London Group-a, rezimirajući dobre rezultate upravo završene ljetnje nautičke sezone u Porto Montenegru.

Zimski koktel u Londonu
Zimski koktel u Londonu

Predstavnik Britanske ambasade u Crnoj Gori Jeremy Lang na samom događaju akcentovao je dobru avio povezanost, ističući rezultate i cjenovnu politiku transfera avionima kompanije EasyJet koja sezonski leti između Londona, Mančestera i Tivta.

Hotel Regent Porto Montenegro darivao je srećnom dobitniku lutrije priređene na „Zimskom koktelu“ u Londonu, vikend iskustvo u ovom hotelskom zdanju sa pet zvjezdica.

 

Najčitanije