Tivatski maturanti plesali istovremeno sa vršnjacima iz 74 grada Evrope

Tivat - maturanti ples
Tivat – maturanti ples – foto Opština Tivat

Stotinu i osam maturanata Srednje mješovite škole “Mladost“ i Muzičke škole Tivat plesali su danas u podne u sportskoj dvorani Župa, “Kvadrilu” Johana Štrausa.

Ovaj događaj koji je zbog lošeg vremena premješten sa gradske rive Pine u zatvoreni prostor sportske dvorane,  sinhronizovan je sa istovjetnim plesom maturanata iz još 74 grada Evrope. Manifestaciji je prisustvovao veliki broj gledalaca, prvenstveno roditelja i prijatelja maturanata, a sve ih je u ime Opštine Tivat, pozdravila sekretarka za društvene djelatnosti u lokalnoj upravi, Dubravka Nikčević, poželjevši svršenim srednjoškolcima uspjeh u daljem školovanju i životu.

”Vašem uspjehu svesrdno i mnogo su doprinijeli kako vaši profesori, tako i vaši roditelji. Mislim da im treba reći jedno veliko hvala, jer vi ste generacija puna znanja i puna ambicije da napreduje i dalje. Budite uvijek ovako veseli, nasmijani i dragi, ali budite i svoji“ – istakla Nikčević.

Maturantima su se obratile i direktorica MSŠ “Mladost” Jovanka Vujačić i direktorica Muzičke škole Tivat Pina Bubanja koja je naglasila da je ovo premijerno igranje Kvadrile od prve generacije srednjoškolaca te obrazovne ustanove. U ime maturanata, nastavnicima, roditeljima i organizatorima manifestacije zahvalila se maturantkinja MSŠ “Mladost”, đak generacije Tijana Bojanić.

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.