13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivatske ulice i trgovi ugostiće pozorišne i cirkuske trupe, animatore, plesače…

Inartprogram2017

Festival uličnih performera InArt počinje danas, 26. jula u Tivtu i trajat će do 28. jula.

Tokom tri dana trajanja biće priređeno oko 30 programa.

Svi posjetioci Festivala imaće šta da vide: tivatske ulice i trgovi ugostiće pozorišne i cirkuske trupe, muzičare, animatore, plesače itd.

Festival je i ove godine zadržao svoj međunarodni karakter, pa će se tako pored umjetnika iz Crne Gore u našem programu naći i njihove kolege iz još 7 zemalja.

Neka od imena ovogišnjeg festivala su pozorišne trupe: Teatro Due Mondi (Italija) i Lilou (Francuska), zatim duo Clap Clap Circo (Urugvaj/Argentina), Katastrofa Clown (Italija), Magister Ludi Man Band (Hrvatska) itd.

InArt – Tivat

Od domaćih učesnika tu su gitarski duo Srđan Bulatović i Darko Nikčević, koji će predstaviti svoju kompoziciju  “Akrobat” za koju će video spot biti sniman upravo tokom trajanja festivala, a plesni klub iz  Bellissima Tivta će svojim nastupom otvoriti Festival 26.jula.

Sve detaljnije informacije o programima, izvođačima i lokacijama biće dostupne i na web stranici festivala : www.inartfest.org

InArt – Tivat

Produkciju festivala potpisuje kreativni UF tim koji čine: Maja Bakić, Bojan Terzić i Ljubo Kaličanin (pod krovnom organizacijom Umjetnička fabrika), u partnerstvu sa: Turističkom organizacijom Tivat, Opštinom Tivat,  Turskim kulturnim centrom, Francuskim institutom i italijanskom regijom Emilija Romanja.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije