Tivatska regata krstaša

Tivatska regata krstaša
Tivatska regata krstaša

Jubilarna X Tivatska regata krstaša jedri se u nedelju 24. aprila u akvatorijumu tivatskog i kotorskog zaliva u organizaciji JK Delfin. Start regate je u 11.sati.

“Regata je navigacijska, start je ispred Ponte Seljanova, zatim se ide iza ostrva Gospa od Milosti i ostrva Sveti Marko, kroz prolaz Ralo, kroz Verige, obilaze se oba peraška otoka sa lijeve strane, i povratak na Pontu Seljanova. Tivatska regata je atraktivna za jedriličare, a okuplja i ljubitelje koji je prate sa obale, fotografišu i uživaju. Regata je okupila oko sebe i sponzorski pul koji je prepoznao ovaj dogadjaj kao značajan u predsezoni i u promociji nautičkog turizma” kazao nam je Robert Farkaš predjsednik Organizacionog odbora regate.

Prij

ave se primaju u prostorijama kluba do 10:30 u nedjelju 24. aprila, i putem e-maila delfin.jk@gmail.com. Regata je kategorije 4 i sve jedrilice će biti svrstane po kategorijama (Montenegro open) shodno odluci o premjeru jedrilica klase krstaš iz 2008. godine. Regatni kurs za klasu Mikrotoner biće dat sa upustvom za jedrenje prilikom podnošenja prijave Dodijela nagrada planirana je u 17 sati u JK Delfin. Prvoplasiranim jedrilicama slijedi pehar i zlatna medalja, i medalje za drugo i treće mjesto. Obezbijedili smo i pehar za najbrzi brod u realnom vremenu. Detaljne upute i raspis zainteresovani mogu dobiti kod organizatora.

Regata krstaša - nagrade
Regata krstaša – nagrade

Dodijele nagrada je planirana u 17 sati na terasi JK Delfin. Nagrade ce dodijeliti g.din Tony Browne, direktor marine Adriatic Marinas, Predrag Gajic, direktor Brand New Tivat i Miodrag Karadzic, Turisticka organizacija Tivat. Brand New Tivat su posebno za ovu priliku dizajnirali i obezbijedili nagrade. Regatu su podrzali Opstina Tivat, Brand New Tivat, Turisticka organizacija Tivat, Lovcen osiguranje i Porto Montenegro.

Dobar vjetar!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.