16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivatska marina na jednoj od najvećih smotri nautike na svijetu

Porto Montenegro
Porto Montenegro

Kompanija „Adriatic Marinas“ iz Tivta predstavlja luksuzno nautičko naselje i marinu za superjahte Porto Montenegro na 28. „MYBA Charter Show-u“ u Đenovi, koji se održava od 2. do 5. maja.

Ova nautička manifestacija predstavlja jednu od najvažnijih međunarodnih izložbi, kao odabrani prikaz luksuznih čarter jahti i najekskluzivnije pomoćne usluge u ovoj grani industrije.Yachting stručnjaci iz svih krajeva svijeta u Đenovi predstavljaju najprestižnije čarter agencije i brokerske kuće, a posebno interesovanje prema Porto Montenegru pokazuju vlasnici luksuznih plovila i svjetski priznati kapetani.

„Bescarinsko gorivo, 7% poreza na dodatnu vrijednost za usluge u marini, i 0% PDV-a na komercijalnim čarterima, uz sve ostale najprestižnije kvalitete usluge u marini Porto Montenegro, samo su neke od beneficija naše marina, za koje se zanimaju potencijalni klijenti.“ – kazao je izvršni menadžer PM Jahting kluba Billy Canellas, naglašavajući da je ta vrsta pogodnosti „značajna stimulacija za vlasnike brodova i jahti, koji biraju marinu i naselje Porto Montenegro kao destinaciju za matičnu luku svojih plovila, ili kupovinu nekretnina.“

Sajam u Đenovi predstavnici Porto Montenegra iskoristili su i za prezentaciju drugog izdanja nautičkog događaja „MYBA Pop-Up Superyacht Show“  a koji će se u tivatskoj marini održati od 2. do 4. septembra.

„Ta manifestacija okupiće brokere, kapetane, agente, zastupnike i predstavnike jahting industrije iz cijelog svijeta, a koji se  interesuju se za Boku Kotorsku s namjerom da istraže sve šanse i prednosti ovog područja za razvoj industrije čarterovanja jahti.“ – ističe menadžerka za organizaciju događaja u Porto Montenegru Anita Deković-Moškov.

Najčitanije