10 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivatska gradonačelnica pustila u rad novi studio lokalnog javnog servisa

Radio Tivat

Predsjednica Opštine Tivat dr Snežana Matijević, danas je simboličnim povlačenjem reglera na mikseti, obilježila realizaciju investicije vrijedne 10.000 eura, koja je podrazumijevala nabavku nove radijske opreme za potrebe lokalnog javnog emitera – Radio Tivta.

U ime Radio Tivta, Opštini i gradonačelnici se zahvalio direktor Dragan Popadić,  ističući značaj nove opreme za brži i kvalitetniji rad lokalnog javnog servisa.

Čestitajući Popadiću i zaposlenima još jednom jubilej -35 godina rada Radio Tivta koji se navršio na Dan Opštine 21.novembra, gradonačelnica je izrazila očekivanje da će nova oprema pospješiti njihov rad.

“Očekujem da ćete nastaviti 35 godina dugu tradiciju profesionalnog i efikasnog novinarstva.  Svi znamo na kojoj frekvenciji i na kojoj web adresi možemo pročitati najaktuelnije novosti iz Tivta.-“ istakla je Matijević.

Radio Tivat

Investicija vrijedna 10.000 eura podrazumijevala je kupovinu nove miksete, nikrofona, monitora, računara i druge prateće opreme i realizovana je u toku 2017. godine. Zvaničnom aktiviranju nove radijske opreme prisustvovali su zaposleni u ovoj medijskoj kući i članica Savjeta Radio Tivta Kristina Škanata.

Izvor:S.L

Najčitanije