16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Tivat za iskrene osmjehe naših najdražih

Povodom Međunarodnog dana ljudske solidarnosti koji se u svijetu obilježava 20.decembra, Turistička organizacija Tivta je dala svoj doprinos otvaranjem kutija u kojima su se sakupljala novčana sredstva za osmjehe našoj dragoj sugrađanki Mirjani Krstičević, kao i za Dnevni centar za djecu sa posebnim potrebama.

U kasici koja je u Turističkoj organizaciji Tivat bila otvorena za našu sugrađanku Mirjanu sakupljeno je 181 eura.

Svoj doprinos kao firma u iznosu od 300.00 eura dala je i Turistička organizacija Tivat.

U Turističkoj organizaciji već niz godina imamo kasicu u kojoj sakupljamo sredstva za Dnevni centar za djecu sa posebnim potrebama. U ovoj kasici svoj doprinos osim radnika To Tivat i građana Tivta, uvijek daju i turisti tako da se u njoj našlo raznih valuta, kune, rublje, leke, dolari, konvertibilne marke što pokazuje svestranu humanost. Za Dnevni centar za djecu sa posebnim potrebama sakupljeno je 73 eura koje su uplaćene na ž.r u Hipotekarnoj banci.

Na današnji dan, TO Tivat se priključila akciji „Puna torba Djeda Mraza“ u sakupljanju poklona za Dječji dom „Mladost“ u Bijeloj, a kolektiv TO Tivat je prikupio 6 paketića za djecu kako bi i ove godine torba Djeda Mraza bila zaista puna, i to ne samo poklona već i najdubljih i najiskrenijih želja.

Najčitanije