17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – tenderi za kanalizacionu mrežu i navodnjavanje Gradskog parka

Aerodrom Tivat – foto www.airliners.net

Opština Tivat raspisala je tender vrijedan 30.000 eura za izgradnju kanalizacione mreže  kojom će objekti Aerodroma Tivat biti povezani na kanalizacioni sistem Tivat-Klačina-Trašte.

Ponude zainteresovanih firmi primaju se do srijede 2.avgusta u 11 sati, a planirano je da se radovi završe u roku od 40 dana od dana potpisivanja ugovora sa odabranim ponuđačem.

Inače, Aerodrom Tivat kroz koji godišnje prođe skoro milion ljudi, do sada je bio nepovezan sa gradskim kanalizacionim sistemom izgrađenim prije nekoliko godina, pa su sve otpadne vode iz tivatake vazdušne luke neprečišćene oticale u more ili u kanal obližnje rijeke Gradiošnica.

Opština je objavila i tender vrijedan 20.000 eura za izbor izvođača radova na drugoj fazi izgradnje sistema za navodnjevanje velikog Gradskog parka.

Gradski park Tivat
Gradski park Tivat

Taj posao pored ostaloga, podrazumijeva ugradnju ukupno skoro 2,2 kilometra cijevi i montažu ukupno 270 prskalica za automatsko zalivanje biljaka u ovoj botaničkok bašti površine oko 4 hektara. Ponude na ovaj tenedr primaju se do 4.avgusta.

Izvor:S.L
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije