Tivat – tenderi za kanalizacionu mrežu i navodnjavanje Gradskog parka

Aerodrom Tivat – foto www.airliners.net

Opština Tivat raspisala je tender vrijedan 30.000 eura za izgradnju kanalizacione mreže  kojom će objekti Aerodroma Tivat biti povezani na kanalizacioni sistem Tivat-Klačina-Trašte.

Ponude zainteresovanih firmi primaju se do srijede 2.avgusta u 11 sati, a planirano je da se radovi završe u roku od 40 dana od dana potpisivanja ugovora sa odabranim ponuđačem.

Inače, Aerodrom Tivat kroz koji godišnje prođe skoro milion ljudi, do sada je bio nepovezan sa gradskim kanalizacionim sistemom izgrađenim prije nekoliko godina, pa su sve otpadne vode iz tivatake vazdušne luke neprečišćene oticale u more ili u kanal obližnje rijeke Gradiošnica.

Opština je objavila i tender vrijedan 20.000 eura za izbor izvođača radova na drugoj fazi izgradnje sistema za navodnjevanje velikog Gradskog parka.

Gradski park Tivat
Gradski park Tivat

Taj posao pored ostaloga, podrazumijeva ugradnju ukupno skoro 2,2 kilometra cijevi i montažu ukupno 270 prskalica za automatsko zalivanje biljaka u ovoj botaničkok bašti površine oko 4 hektara. Ponude na ovaj tenedr primaju se do 4.avgusta.

IzvorS.L
Podijeli

3 Komentari

  1. Oooo izgleda da smo svi na ostiku pasali, arivaju nam prskalice za park, a kao da ne znaju da mi u Lastvu jos uvijek prskamo po moru??? E ludani moji mali da ako se neko i nas sjeti pa nam ta kanalizacija nekad ariva i u nase malo misto!!!!

  2. Vidi se koliko su para potrošili kada nema većih infrastrukturnih ulaganja. Ovo je sve jako smešno,potrošili na plate više desetina zaposlenih,bespotrebne prezentacije,cveće,putovanja,koncerte.Gde je kanalizaciona infrastruktura u Lastvi,Opatovu,Lepetanima?.
    Obećanja,ptomašene ideje. Osttak iz stare garde vredni čovek Obradović nosi na sebi breme svih aktivnosti,a vrlo teško je da brani neostvareno.Pravda potrošeno.Setit će te se ubrzo Kankaraša,kada vam ponestane i za platni budžet.A trošite nemilice.

  3. ma kako bogamu božijega…ma valjda ti gradski park u tivat valja da stoji-valja ga održavati..ta gorka jedinstvena drva koji su naši vrijedni bokeški pomorci kad su navigavali donosili sa rzličitih banda ove naše balote …e kad sam ja bio mmali prije šegdeset pustije godina…bila je milina prošetati po parku.. bio je srihtan alaavija…ćineske trešnje..eukaliptusi…kokosovi orasi…kederi…a tek ribnjak i vodoskok..ma riba svije kolurita..a gore u borove grlice guguču…a pustije pinjula ajme ..ajme..ma to su vi bile domaće monade pune paćugeca…u park se švogavalo …počivalo..spalo i kujalo. E i sad je to za pozdravit tu modernizaciju sa vodom…pa ko još daanas nosi kotliće i strapadure pune vode za polijevat…pa živimo u modernijem vremenu i modernizaciju deboto bi valjalo stimano kofermati….pa će doći i riva u donju lastvu sa kondutima na redu valjda još malo..da ni ta apa od šanela više ne smeta….živjeli đurica-amsterdam.

Ostavite komentar

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.