15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – susret ljubitelja oldtajmera “Volkswagen”

vw meeting 2017.

Deveti po redu međunarodni susret vlasnika oldtajmer automobila marke „Volkswagen“ održaće se narednog vikenda, od 9. do 11.juna u Tivtu – saopštili su organizatori ove izuzetno popularne manifestacije iz „Volkswagen Classic Club-a Montenegro“ iz Tivta.

Fešta ljubitelja starih automobila čuvenog njemačkog proizvođača svake godine u Tivat privuče na stotine entuzijasta sa njihovim starom „bubama“, „bulijima“ „kubelwagenima“ i ostalim VW oldajmerima, a da vide ove atraktivne automobile u Tivat dođu i brojni turisti i posjetioci.

Bubijada – Tivat 2015.

Mjesto okupljanja i kampovanja učesnika ovogodišnjeg „VW Meeting-a“ biće park hotela „Kamelija“ u Donjoj Lastvi gdje će za njih u petak veče biti priređeno druženje uz roštilj.

Narednog dana na raposredu je organizovana vožnja svih okupljenih oldajmera starim pute preko Njeguša do Lovćena, gdje će učesnici posjetiti Njegošev mauzolej, a poslijepodne će sve svoje automobile oni izložiti u centru Tivta, u ulici ispred zgrade Opštine na Trgu magnolija.

Izložbu automobila pratiće i živa svirka benda Mikrokozma, a očekuje se da se na ovogodišnjim susretima ljubitelja klasičnih „Violkswagen““ automobila, okupi više desetina atraktivnih vozila iz više država Evrope.

Najčitanije