Tivat – saradnja sa Sremskim Karlovcima u turizmu

Susret rukovodstava dva pobratimska grada

Prijem u kabinetu

Delegacija Opštine Sremski Karlovci, predvođena predsjednikom opštine Nenadom Milenkovićem, boravi u trodnevnoj posjeti Tivtu, u sklopu turisitičke manifestacije „Dani Sremskih Karlovaca u Tivtu“.

Gradonačelnica Tivta dr  Snežana Matijević sa saradnicima danas je tim povodom upriličila prijem za delegaciju pobratimske opštine iz Vojvodine.

„Uvijek mi je veoma drago ugostiti vas u Tivtu. Naročito kad je tome povod zbližavanje naših opština u domenu kulture, gastro ponude i tradicije. Radujem se programu koji su pripremile turističke organizacije naša dva grada i nadam se da će u njoj uživati i domaći i gosti, te da će ovo biti uvod u inteziviranje saradnje“- rekla je predsjednica Matijević pozdravljajući goste iz Sremskih Karlovaca.

„Mogu reći da je odnos naše dvije opštine krajnje iskren, bratski odnos koji uspješno realizujemo. U Tivtu se osjećamo jako lijepo. „Dani Sremskih Karlovaca u Tivtu“ nam služe na ponos i već sada mogu reći da ćemo se kvalitetno pripremiti za predstojeće „Dane Tivta u Sremskim Karlovcima“ -rekao je predsjednik tog vojvođanskog grada, Nenad Milenković.

Izjave za medije

Ispred Opštine Sremski Karlovci susretu su prisustvovali šef kabineta predsjednika opštine Petar Jovanović, članica opštinskog Vijeća za turizam Dragana Kosanović i direktor TO Sremski Karlovci Dejan Manojlović. Ispred opštine Tivat na sastabku su učestvovali predsjednik lokalnog parlamenta Ivan Novosel, potpredsjednici Opštine Ilija Janović i Dejan Maslovar, sekretarka za kulturu i društvene djelatnosti Dubravka Nikčević, sekretar za ekonomski razvoj i preduzetništvo Petar Vujović, te direktorka TO Tivat Gabrijela Glavočić.

U subotu i nedjelju u jutarnjim satima na gradskoj rivi i šetalištu Pine će biti upriličena prezentacija gastro ponude Sremskih Karlovaca. U agendi ove manifestacije našao se i izlet  brodom „Vodena kočija“, ali i posjeta Gornjoj Lastvi uz prezentaciju poznatih karlovačkih vinarija.

1 komentar

  1. Vreme je za promene. Nema smeškanja.Novca u kasi sve manje. Slepa sluškinja nesposobnog partijskog vojnika koja se samo smeši. A on na rehabiltaciji. A gde je naš novac. Naša plata. Gde su investicije. Samo nesposobni korumpirani kadrovi.80 novozaposlenika,neznaliza,nesposobnika.A mi stara garda ne odgovaramo novom vremenu.Ne znamo da budemo takvi,na sreću. Tivte probudi se.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

 

Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu i "Boka News" se ne može smatrati odgovornim za napisano.
Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.