14.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – sajam suvenira i rukotvorina

Sajam Pine

Turistička organizacija Tivat danas je u saradnji sa NVO „Harlekin“ iz Donje Lastve, na gradskoj rivi i šetalištu Pine priredila sajam suvenira i rukotvorina.

Na desetak štandova našli su se razni maštoviti, dekorativni i umjetnički predmeti od raznih materijala – slike u različitoj tehnici, bižuterija, dekorativa, predmeti ukrašeni u tehnici dekupaža…

Flora Art

Među brojnim posjetiocima koji su sa zanimanjem obišli sajam, bila je i gradonačelnica Tivta dr Snežana Matijević.

Sajam Pine
Kupanje i sunčaje na pristaništu Pine

Uprkos tome što je po Uredbi o redu u lukama i marinama, kupanje i sunčanje u lukama zabranjeno, jedan stariji par turista već danima u kupaćim kostimima uživa u suncu i moru na sred gradske rive i pristaništa Pine u Tivtu.

Kupači Tivat

Dok obnaženi leže na peškirima razastrtim u podnožju svjetionika na sjeveropazapdnom dijelu pristaništa, stariji gospodin i gospođa ni najamanje ne haju za stotine ljudi koji pored njih šetaju gradskim korzom, niti za desetine turista koji prolaze na samo par metara od njih, ukrcavajući se na neki od brojnih izletničkih i turističkih brodova koji pristaju na Pinima.

Do sada nije reagovala ni Komunalna policija, pa se kupališna idila dvoje starijih gostiju na rivi svakodnevno nastavlja.

Najčitanije